Keukenboilers 15 liter Plieger 15 liter

Plieger 15 liter

Plieger keukenboiler 15 liter

Liefhebbers van warm water in de keuken opgelet! Want met een Plieger keukenboiler 15 liter geniet je hier optimaal van. Lees hier meer over deze boiler.

Plieger 15 liter keukenboiler

Met een Plieger keukenboiler 15 liter wordt jouw warm water behoefte in de keuken volledig gedekt. Je kunt er namelijk zo goed als eindeloos mee afwassen en nog veel meer. Het allerfijnste aan deze boilers is dat hoewel ze een grote capaciteit hebben, ze alsnog vrij compact zijn. Zo kun je hem alsnog netjes wegwerken. Met zo’n boiler haal je dus een echte winnaar in huis!

Voordelen van deze Plieger keukenboiler 15 liter:

  • Biedt een ruime hoeveelheid aan warm water

  • Bespaart water wegens de korte afstand tussen de boiler en kraan

  • Compact en eenvoudig ergens te plaatsen

  • Topkwaliteit en een lange levensduur

Over Plieger

Plieger is al meer dan 100 jaar aanbieder van sanitaire oplossingen. En in al die jaren heeft het merk enorm veel kennis en ervaring opgedaan. Die kennis en ervaring wordt vandaag de dag nog steeds gebruikt om jou te voorzien van niets minder dan het allerbeste. In het assortiment van Plieger zie je vooral gemak, stijl en betrouwbaarheid terug. Dit zijn ook een aantal van de factoren die het merk erg belangrijk vindt.

Verschillende formaten keukenboilers

Wanneer je jouw keukenboiler gaat uitzoeken, kun je kiezen tussen drie verschillende capaciteiten. Welk formaat jij kiest, ligt helemaal aan jouw warm water behoefte in de keuken. Om een beeld te schetsen van welke keukenboiler je nodig hebt, hebben wij het onderstaande overzicht voor je gecreëerd. Wil je specifiek weten welke boiler je moet hebben? Doe dan onze Boilerwijzer en ontdek het binnen 30 seconden.

  • 5 liter: je gebruikt weinig warm water in de keuken. Je wast er bijvoorbeeld sporadisch iets mee af.

  • 10 liter: je gebruikt niet veel maar ook niet weinig warm water in de keuken. Je vult wel eens een pan, wast soms je handen ermee en wast ook regelmatig af.

  • 15 liter: je gebruikt veel warm water in de keuken. Je wast vaak de vaat af en gebruikt bijvoorbeeld ook warm water tijdens het koken.

Close in, close up of plint?

Bij het kiezen van een keukenboiler sta je voor een belangrijke vraag: welk type keukenboiler kies ik? Het antwoord hierop is geheel afhankelijk van jouw wensen en de mogelijkheden in jouw keuken. Heb je bijvoorbeeld weinig ruimte, dan is een compacte boiler de perfecte optie. Dit zijn de verschillende soorten keukenboilers:

  • Close in boiler: dit type plaats je onder de gootsteen. Bijvoorbeeld in het keukenkastje.

  • Close up boiler: dit type hang je op boven je keukenkraan.

  • Plintboiler: dit type plaats je achter de plint van je keukenkastje of -meubel.

Leuke en handige keukenaccessoires

Kan jouw keuken wel wat versiering gebruiken? Ontdek dan alle Selsiuz accessoires. In dit assortiment vind je namelijk veel leuke manieren om jouw keuken een beetje mee op te leuken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een gekleurde spoelbak of misschien een handig ingebouwd zeeppompje. Ben je meer op zoek naar handige tools zoals een aansluitset? Dan kun je die vinden bij alle overige accessoires.

Montage uitbesteden aan Boilergigant

Think smarter not harder, dat is het perfecte motto voor onze montageservice. Want waarom zou je de moeilijke weg kiezen als het ook makkelijk kan? Door te gaan voor onze montageservice wordt al het gedoe uit handen genomen door een erkende professional. En die weet natuurlijk precies wat hij moet doen om alles tiptop in orde te maken. Zo kun jij dus lekker relaxen en is het in no time genieten geblazen! Meer informatie vind je bij montage en installatie.

Neem contact op met Boilergigant

Meer weten over de Plieger keukenboiler 15 liter? Dat kan door te chatten, mailen of bellen met een van onze experts. Zij beantwoorden met veel plezier al jouw vragen en voorzien je graag van advies op maat.