Filteren

 

Grote boilers 60 liter Nibe boiler 60 liter

Nibe boiler 60 liter

Nibe 60 liter boiler

Een elektrische boiler 60 liter is geschikt voor een 1 à 2 persoons huishouden. Doordat deze boiler van Nibe een rechthoekige vorm heeft kan de boiler strak tegen de wand bevestigd worden. De Nibe 60 liter boiler is de eerste stap richting een duurzaam huis. Wil je meer te weten komen over deze boiler? Lees hier verder.

Een aantal feiten over de Nibe 60 liter boiler:

  • Compacte vorm;

  • Energie- en kostenbesparend;

  • Weinig onderhoud;

  • Smart functie.

Over Nibe

Het is de missie van Nibe om comfort aan iedere klant aan te bieden. Met 19.000 werknemers zijn ze dagelijks bezig met het ontwikkelen en produceren van duurzame energieoplossingen. Dit doen ze vanuit vestigingen in 27 landen, puur om ervoor te zorgen dat iedereen duurzaam kan leven en hiermee het milieu helpen. Lees meer over Nibe.

Keukenboilers

Naast elektrische boilers verkopen wij ook keukenboilers. Deze zijn zoals de naam het al zegt voor de keuken gemaakt. Ze zullen ervoor zorgen dat je snel over warm water beschikt in de keuken. Dit is handig voor het afwassen of tijdens het koken. Bekijk de Keukenboilers pagina voor alle mogelijkheden.

Verschillende soorten grote boilers

We begrijpen dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Daarom hebben we een simpel hulpmiddel voor jou ontwikkeld, genaamd de Boilerwijzer. Dit zijn enkele vragen die ingevuld moeten worden. De boilerwijzer zal dan de beste boilers voor jou aanbevelen. Simpel toch? Vul de Boilerwijzer in.

Accessoires voor een boiler

Op onze website hebben wij verschillende soorten accessoires geplaatst. Een voorbeeld van een accessoire is de inlaatcombinatie. Dit accessoire helpt jou met het beschermen van de nieuwe boiler. Hij zorgt er namelijk voor dat de interne overdruk de boiler verlaat zonder schade aan te richten. Overdruk ontstaat wanneer een boiler zichzelf opwarmt. Zie hier alle boiler accessoires.

Montageservice van Boilergigant

Hoogwaardige service verlenen vinden wij enorm belangrijk. Daarom hebben wij een montageservice opgericht. Het enige wat je hoeft te doen wanneer je hier gebruik van wilt maken is de montageoptie aanvinken tijdens het plaatsen van een bestelling. Als de bestelling is afgerond neemt een monteur binnen 48 uur telefonisch contact op om een afspraak in te plannen. Wil je graag meer weten over de montageservice? Ontdek dan de montageservice pagina.

Contact met Boilergigant

Wil je ons wat vragen over onze producten? Neem dan contact op met onze boiler experts. De klantenservice kun je bereiken via een chat, telefonisch of de mail.