Filteren

Afmetingen hxbxd
Gewicht gevuld
Montage
Spanning
 

Grote boilers 80 liter Stiebel Eltron boiler 80 liter

Stiebel Eltron boiler 80 liter

Stiebel Eltron 80 liter boiler

Wil jij jouw huishouden van +/- 3 personen voorzien van warm water? Dan zit je bij de Stiebel Eltron 80 liter boilers zeker goed. Geniet allemaal zorgeloos van warm water met een van deze boilers! Lees meer.

Stiebel Eltron boiler

Stiebel Eltron boiler 80 liter

Een Stiebel Eltron 80 liter boiler voorziet een huishouden van gemiddeld 3 personen van warm water. Dit houdt dus in dat gemiddeld 3 personen op hetzelfde moment (of na elkaar) gebruik kunnen maken van warm water. Denk hierbij aan warm douchen of bijvoorbeeld een warm bad nemen. Gas hoef je verder niet meer te verbruiken, de boilers zijn namelijk allemaal elektrisch. Met de Stiebel Eltron elektrische boiler weet je zeker dat je kwaliteit hebt!

Voordelen van een grote boiler:

  • Direct warm water overal in je woning;

  • Volledig elektrisch;

  • Besparen op energie wegens de goede isolatie;

  • Lange levensduur.

Stiebel Eltron maakt mensen blij

Stiebel Eltron heeft al zo’n 100 jaar ervaring in gebouwentechniek en groene technologie. Met al die opgedane kennis en ervaring weten zij elke dag weer mensen blij te maken. Zo wordt er bijvoorbeeld om de 15 seconden wel een product van Stiebel Eltron gebruikt! De innovatieve aard van de organisatie zorgt ervoor dat zij dit ook in de toekomst kunnen blijven doen. Klik hier om meer te lezen over Stiebel Eltron.

Welke boiler moet ik kiezen?

Het is natuurlijk handig om te weten welke boiler je nodig hebt. Want wat als de Stiebel Eltron 80 liter boiler niet past bij jouw huishouden? Voor het overzicht hebben wij de capaciteiten even onder elkaar gezet voor je. Wel is dit een gemiddelde. Het hangt namelijk af van verschillende factoren, waaronder het type douchekop dat je gebruikt.

  • 30 liter: geschikt voor een gemiddeld eenpersoonshuishouden;

  • 50 liter: geschikt voor een gemiddeld eenpersoonshuishouden dat iets meer warm water gebruikt;

  • 80 liter: geschikt voor een gemiddeld huishouden van 3 personen;

  • 100 liter: geschikt voor een gemiddeld huishouden van 3 à 4 personen;

  • 120 liter: geschikt voor een gemiddeld huishouden van 4 à 5 personen;

  • 150 liter: geschikt voor grote gezinnen die veel warm water gebruiken.

Laat jouw boiler installeren door Boilergigant

Iemand nodig die jouw boiler installeert? Wij doen het graag voor je! Met een team van erkende en professionele monteurs achter de hand, weten wij namelijk zeker dat wij jou kunnen voorzien van de beste service. Laat ons dus het regelwerk van A tot Z doen, zodat jij zorgeloos kunt genieten van warm water. Meer weten? Bekijk montage en installatie.

Bespaar extra met handige accessoires

Wie meer wil besparen, moet bij Comfortsaver zijn. Deze handige tool zorgt er namelijk voor dat jij enorm veel water en energie bespaart, zonder daar enige moeite voor te doen! Uiteraard voorzien wij jou graag ook van andere handige items. Bekijk ze allemaal bij onze accessoires.

Contact opnemen met Boilergigant

Met vragen kun je ons altijd chatten, mailen of bellen. Laat dus vooral van je horen, zodat een van onze experts jou verder kan helpen!