Elektrische boilers 100 liter

100 liter

Elektrische boiler 100 liter

Ben jij op zoek  naar een elektrische boiler 100 liter ? Dan ben je op de juiste pagina beland. Bij Boilergigant bieden wij elektrische boilers aan in verschillende vormen en maten. Iedere warmwaterboiler heeft zo zijn eigen specialiteiten. Daarom hebben wij een breed assortiment aan elektrische boilers zodat er altijd iets tussen zit voor jouw woonsituatie. Woon jij in een huishouden van 4 à 5 personen? Dan is dit de boiler voor jou! Lees meer.

Een aantal voordelen van de elektrische boiler 100 liter op een rijtje: 

  • Ruime hoeveelheid aan water door het grote vat
  • Veilig en compact
  • Weinig onderhoud
  • Divers aanbod aan maten

Heb jij hulp nodig bij jouw zoektocht naar de juiste boiler? Vul dan onze Boilerwijzer in! Deze is speciaal ontwikkeld voor mensen die op zoek  zijn naar een boiler die bij hun past. Ontdek de Boilerwijzer.

Grote elektrische boiler

De 100 liter boilers kan je ook wel grote boilers noemen. Ze kunnen namelijk erg veel water opslaan in het opslagvat. Wat is het voordeel van zo’n grote boiler? Met een grote boiler kom jij nooit te kort  aan water. Zo kan iedereen in jouw huishouden zonder zorgen genieten van direct warm water. Door het koperen vat van de boiler is jouw boiler goed geïsoleerd en blijft het water extra lang warm. Nu kan jij altijd genieten van warm water en heb je geen last meer van stilstandsverliezen.

Stiebel Eltron boiler

Bij Boilergigant werken wij samen met verschillende merken zodat we jou een ruim assortiment aan boilers kunnen aanbieden. Eén van deze merken is Stiebel Eltron. Sinds 1924 ontwikkelt en produceert Stiebel Eltron producten op het hoogste technische niveau. Met deze producten hebben zij het doel om wereldwijd bij te dragen aan de verspreiding van efficiënte, op elektriciteit gebaseerde, home comfort producten.  Dit doen zij door bij het maken van hun producten in te spelen op energiebronnen zoals de zon, wind en water. Wil jij meer weten over de duurzame boilers van Stiebel? Lees meer over Stiebel Eltron.

100 liter boiler bij Boilergigant

Ben jij  opzoek naar een 100 liter boiler waarmee jij een steentje bij kan dragen aan het milieu? Dan ben je bij Boilergigant op de juiste plek. Met onze boilers zet jij een goede stap richting duurzaamheid. Boilergigant werkt samen met merken die duurzame en energiebesparende producten verkopen. Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor jouw portemonnee. Daarnaast bespaar je door het koperen vat van de grote boiler ook een hoop water. Dit omdat je direct beschikking hebt over warm water. Zeg vaarwel tegen lange wachttijden en verwelkom lage water- en energierekeningen. 

Boiler 100 liter aansluiten

Je kunt jouw elektrische boiler 100 liter bij jouw thuis laten installeren door één van onze monteurs. Dit kan met behulp van de montage en installatie service die wij aanbieden. Let wel op dat je altijd bij het bestellen van een boiler een inlaatcombinatie meebesteld. Als je deze niet koopt, kan de boiler niet worden geïnstalleerd. Hoe werkt de montage en installatieservice van Boilergigant? 

  • Wanneer jij jouw perfecte  boiler hebt gevonden, kan je de optie ‘montage’ aan vinken.
  • Wanneer onze monteur deze melding binnenkrijgt, belt hij jou binnen 48 uur op. Jullie kunnen dan een datum plannen die het beste voor jou uitkomt.
  • Op de afgesproken dag komt onze monteur langs om jouw boiler te installeren.

Wil jij meer weten over deze service? Lees dan meer over de montage en installatie service van Boilergigant.

Contact | Elektrische boilers 100 liter

Om jou zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, helpen we jou graag verder dan alleen de zoektocht naar een juiste boiler. Heb jij dus vragen over de elektrische boiler 100 liter of heb jij advies nodig van een professional? Ontdek onze klantenservicepagina en bel, chat of mail met onze experts

Filteren

Merk
Materiaal boilervat
Afmetingen (hxbxd)
Montage
Spanning