Filteren

Merk
Materiaal boilervat
Tappatroon
Montage
Spanning
 

Grote boilers 150 liter

150 liter

Elektrische boiler 150 liter

Op deze pagina vind jij jouw elektrische boiler 150 liter. Is jouw oude elektrische boiler aan vervanging toe? Of voldoet jouw huidige boiler niet aan de eisen en ben je op zoek naar een grotere boiler? Dan is dit de boiler voor jou!

Dit formaat is één van de grotere die we kennen in de boiler wereld. Een elektrische boiler 150 liter is dan ook uiterst geschikt voor bijvoorbeeld grote gezinnen waar veel wordt  gedoucht. Lees meer.

Een aantal voordelen van de elektrische boiler 150 liter op een rijtje: 

  • Grote hoeveelheid aan water
  • Onderhoudsvrij
  • Hoge tapsnelheid
  • Snel en direct loyaal warm water door het koperen vat

Wanneer jij er nog niet helemaal over uit bent of een 150 liter boiler voor jou is gemaakt , kan je vrijblijvend onze Boilerwijzer bezoeken. Na het beantwoorden van een aantal vragen zie jij in één oogopslag welke boilers er bij jou zouden kunnen passen. Vul onze Boilerwijzer in.

Elektrische warm water boiler

Met de elektrische warm water boiler kan je aanzienlijk in water en energie besparen. Een grote boiler zorgt ervoor dat jij direct beschikking hebt over warm water. Hierdoor hoef je dus bijvoorbeeld niet meer lang van tevoren de douche aan te zetten om te wachten op  war water.

Of te wel, je bespaart water. Bovendien is een energiezuinige boiler erg goed geïsoleerd. Het water in het boilervat van de elektrische boiler 150 liter wordt maar eens in de zoveel tijd opgewarmd.

Doordat jouw warm water vriend goed is geïsoleerd, blijft het waer lang op dezelfde temperatuur. Aangeien de boiler maar eens in de zoveel tijd energie nodig heeft om het water op te warmen, bespaar jij energie. Dit is een stuk voordeliger voor jouw water- en energierekeningen. 

Boiler merken bij Boilergigant

Boilergigant werkt samen met verschillende merken om jou de beste boilers aan te kunnen bieden. Deze merken maken producten van hoge kwaliteit die ook nog eens een steentje bijdragen aan het milieu. De zoektocht naar de beste boiler voor jouw woonsituatie is soms lastig. Daarom bieden wij een ruim assortiment aan elektrische boilers aan zodat er altijd iets voor jou tussen zit.

Wil jij meer weten over de merken waar Boilergigant mee samen werkt? Ontdek dan meer:

Heb jij advies nodig over jouw boiler keuze? Onze boiler expert Marcel helpt jou graag verder.

Grote boiler aansluiten

Heb jij hulp nodig met de installatie van jouw grote boiler? Speciaal voor jou bieden wij de montage en installatie service aan. Als je gebruik wilt maken van deze service kan je dit aanvinken bij het plaatsen van je bestelling.

Onze monteur zal binnen 48 uur contact met jou opnemen om een afspraak te maken. Onze monteur komt op de afgesproken dag bij jou thuis langs om jouw nieuwe boiler te installeren.

Hiervoor is het wel belangrijk dat jij de inlaatcombinatie meebesteld bij het plaatsen van de bestelling. Dit heeft onze monteur namelijk nodig om jouw grote boiler te laten werken.

Wil jij gebruik maken van deze service? Ontdek de montage en installatie pagina op Boilergigant.

Contact | Elektrische boiler 150 liter

Heb jij hulp nodig bij jouw zoektocht naar de perfecte boiler? Onze professionals staan voor jou klaar om al jouw warmwater vragen te beantwoorden. Heb jij dus een brandende vraag over de elektrische boiler 150 liter? Ontdek onze klantenservice pagina om te bellen, chatten of mailen met onze boiler experts.