Filteren

Merk
Vermogen
Montage
Afmetingen hxbxd
Gewicht
Type verwarming
 

Elektrisch verwarmen

Elektrisch verwarmen

Heb jij interesse in het elektrisch verwarmen van jouw huis? Dan ben je bij Boilergigant op de juiste pagina beland. Deze pagina biedt verschillende alternatieven aan voor een elektrisch verwarming. Zo heb jij binnen no-time jouw slaapkamer opgewarmd. De afgelopen jaren is elektrische verwarmen een grote trend geworden. Naast de energiezuinige werking van deze kachels zijn ze ook nog eens voordelig in prijs. Twijfel je nog? Lees dan verder om meer te weten te komen over elektrische verwarmen.

Een aantal voordelen van elektrisch verwarmen op een rijtje

  • Veilig en energiezuinig jouw kamer verwarmen
  • Verschillende modellen en types zodat er altijd iets voor jou bij zit
  • Milieuvriendelijk
  • Binnen no-time is jouw kamer opgewarmd
  • Een goede investering voor een voordelige prijs

Besparen met een elektrische kachel

Wil jij jouw energierekening terugbrengen? Dat kan met elektrisch verwarmen. Met een elektrische verwarming kan je jouw kosten zo hoog of laag maken als je zelf wilt. Er zijn verschillende soorten verwarmingen beschikbaar met verschillende wattages. Een verwarming van 500 Watt verbruikt dus automatisch minder dan een verwarming van 1500 Watt. Dit bepaalt dus ook hoeveel energie jij zal verbruiken met de elektrische verwarming. Bij veel convectoren  vind je een ingebouwde thermostaat. Deze maakt jouw kachel ook een stuk energiezuiniger. Dit omdat de kachel automatisch afslaat als jouw kamer is verwarmd. Nu hoef jij je geen zorgen meer te maken om onnodige energiekosten.

Elektrische convectoren

Een soort elektrische verwarming die wij op Boilergigant verkopen zijn de elektrische convectoren. Je kan de elektrische convectoren vergelijken met een verwarming, maar toch is de werking van deze verwarmingen iets anders. Convectie is een ander woord voor opstijgende warme lucht. De warme lucht stijgt en koude lucht zakt naar de grond. De convector zuigt als het ware de koude lucht naar binnen, die wordt opgewarmd waarna deze warme lucht weer wordt vrijgegeven. Deze opwarming vindt plaats in de convector door verwarmde plaatjes, staafjes of draden. De radiator verwarmd dus die koude lucht en dat wordt door jouw kamer verspreid. Heb jij nog een kamer in jouw huis die wel wat warmte kan gebruiken? Neem dan een kijkje naar de bovenstaande elektrische convectoren.  

Merken bij Boilergigant

Bij Boilergigant helpen wij jou graag verder met jouw zoektocht naar een elektrische verwarming. Daarom willen wij producten aanbieden die van hoge kwaliteit zijn. Wij verkopen daarom elektrische verwarmingen van de merken Masterwatt en Inovario. Dit zijn merken die elektrische verwarmingen aanbieden van hoogwaardige kwaliteit. Wij helpen jou graag verder met het creëren van een veilig en energiezuinig binnenklimaat zodat jij volop kan genieten van jouw product. Het is natuurlijk een moeilijke klus om de perfecte elektrische verwarming voor jouw woonsituatie te vinden. Daarom bieden wij een breed assortiment van producten aan. Zo zit er altijd een merk of product tussen die perfect in jouw huis past.

Elektrische verwarming slaapkamer en badkamer

Ben jij op zoek naar een elektrische verwarming waarmee jij jouw een kleine kamer kan opwarmen? Dan ben je bij Boilergigant op de juiste plek beland! Op deze pagina vind je namelijk convectoren. Met deze kachels kan je energiezuinig elektrisch verwarmen. Door het compacte formaat en de strakke uitstraling van de verwarming wordt deze ook gewaardeerd door interieur liefhebbers. De elektrische verwarming is compact van maat en wordt laag boven de vloer gemonteerd. Je kan de verwarming inzetten als hoofdverwarming, maar hij wordt voornamelijk gebruikt als bijverwarming. Deze elektrische verwarming is ook geschikt voor slaapkamer en badkamer.

Contact | Elektrisch verwarmen

Kom je er niet helemaal uit en kan je wel wat hulp gebruiken? Onze experts staan voor jou klaar om al jouw vragen over elektrische verwarmen te beantwoorden. Bekijk onze klantenservice pagina en bel, chat of mail met onze warm water expert Marcel.