Filteren

Merk
Materiaal boilervat
Montage
Spanning
 

Grote boilers 50 liter

50 liter

Elektrische boilers 50 liter

Is jouw huidige elektrische boiler 50 liter aan vervanging toe? Of heb je nog nooit een elektrische boiler gehad en wil je iets nieuws proberen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bij Boilergigant verkopen wij verschillende 50 liter boilers zodat er altijd iets voor jou bij zit! De elektrische boilers 50 liter zijn zeer geschikt voor kleine woningen of 1 persoonshuishoudens. Het is een compacte boiler waarmee jij snel kan genieten van warm water uit jouw kraan en douchekop. Lees verder

Elektrische boiler kopen

Wij begrijpen dat het een grote stap is om van een gasboiler naar een elektrische boiler over te stappen, maar het is toch écht de moeite waard. De elektrische boiler in 50 liter is kleiner dan een gasboiler, dit betekent dat je deze overal kan plaatsen. Ook zijn de elektrische boilers een stuk veiliger dan gasboilers. Je hoeft geen rookgasafvoer aan te leggen aangezien de boiler overal aangesloten kan worden waar elektra is. De elektrische boiler is dus niet alleen goedkoper dan een gasboiler, maar ook nog eens gebruiksvriendelijker.  

Een aantal voordelen van het plaatsen van een elektrische boiler zijn:

  • Direct royaal warm water uit jouw kraan
  • Veilig en compact
  • Weinig onderhoud
  • Verschillende soorten en maten, zo zit er altijd iets voor je tussen
  • Weinig warmteverlies

Ben jij net zo enthousiast over de elektrische boiler als wij dat zijn? Ontdek ons ruime assortiment en vind de boiler die bij jou past.

Elektrische boiler douche

Tijdens het douchen wil je natuurlijk kunnen genieten van warm water en niet voor verrassingen komen te staan. Met de elektrische boiler 50 liter kun jij direct genieten van royaal warm water uit jouw douchekop. Dit komt doordat het warme water constant op temperatuur gehouden wordt door het voorraadvat. Daardoor kan jij vaarwel zeggen tegen lange wachttijden op water.

Met een elektrische boiler bespaar je natuurlijk aanzienlijk op energie- en waterkosten. Dit is niet alleen fijn voor het milieu maar ook voor jouw portemonnee. Zodat jij nog een extra stapje kan zetten naar een milieubewuste levensstijl heeft Boilergigant een leuke accessoire voor in de douche. Met de Comfortsaverset kan jij namelijk tot wel 50% extra water, en daardoor 30% extra energie besparen. Deze doucheset haalt jouw verbruik naar beneden zonder dat jij de comfort van jouw douche verliest. Wil jij nog meer te weten komen over deze accessoire voor in jouw douche? Bekijk dan de Comfortsaverset.

Merken van Boilergigant

Bij Boilergigant helpen wij jou graag met jouw zoektocht naar de perfecte elektrische boiler voor jou. Het is een moeilijke opgave om een boiler te vinden die zich aan jouw warm water behoeften voldoen. Wij helpen jou graag met het creëren van een gezond binnenklimaat voor jouw huis. Daarom hebben wij een breed assortiment waaruit jij kan kiezen. Zo zit er altijd een merk tussen dat bij jou past.

Wil jij meer weten over de merken waar Boilergigant mee samenwerkt? Ontdek dan meer:

Het kiezen van de juiste boiler is een hele opgave. Ben jij nog niet zeker van jouw boiler of heb je hulp nodig bij het maken van jouw keuze? Ga dan naar onze Boilerwijzer en kom erachter welke boiler bij jouw situatie past.

Elektrische boiler 50 liter aansluiten

Het plaatsen van een boiler is nog een hele klus. Wij begrijpen het helemaal als je het zelf niet ziet zitten om jouw boiler te installeren. Daarom bieden wij bij onze montage en installatie service aan. Onze experts staan voor jou klaar en installeren jouw boiler graag. Als je gebruik wil maken van onze montage en installatieservice dan kan je dit aanvinken bij het plaatsen van jouw bestelling. Binnen 48 uur zal één van onze monteurs contact met je opnemen om een afspraak te maken. Wil je nog meer weten over deze service? Bekijk dan de montage en installatieservice pagina op Boilergigant.

Advies van Boilergigant

Het vinden van de juiste boiler is een hele opgave. Al helemaal met het ruime assortiment aan boilers die wij aanbieden. Heb jij advies nodig of wil je even sparren met een echte boilerkenner? Onze boilerexpert Marcel staat voor jou klaar en helpt jou graag met al jouw vragen. Heb jij dus advies nodig van een professional? Ontdek onze klantenservice pagina om met Marcel te bellen, chatten of mailen.