Filteren

Inhoud boiler
Merk
Materiaal boilervat
Tappatroon
Montage
Spanning
 

Grote boilers

Grote boilers

Grote boilers

Dankzij een elektrische grote boiler kun je tot wel 25% energie besparen. Ook kun je gedag zeggen tegen gas bij het gebruik van warmwater. Ben jij dus klaar met lange wachttijden op warmwater? Dan is dit de boiler voor jou. De boilers zorgen ervoor dat je voldoende warm water hebt om bijvoorbeeld te douchen of om het bad sneller vol te laten lopen. De tijd van gasboilers is voorbij en het is tijd om ruimte te maken voor de elektrische boiler. De boilers worden steeds slimmer gemaakt waardoor je aanzienlijk kan besparen op water- en energiekosten. Lees meer.

 

Persoonlijk advies

Een aantal voordelen van grote boilers op een rijtje:

  • Direct royaal warm water uit jouw kraan

  • Veilig en compact

  • Verschillende soorten en maten, zo zit er altijd iets voor je tussen

  • Weinig warmteverlies

Het kiezen van de juiste boiler is een hele opgave. Ben jij nog niet zeker van jouw boiler of heb je hulp nodig bij het maken van jouw keuze? Ga dan naar onze Boilerwijzer en kom erachter welke boiler bij jouw situatie past.

Water besparen warmwaterboiler

De boiler heeft een verwarmingselement dat in werking wordt gezet door de thermostaat. Er zijn genoeg manieren waarop je geld kan besparen met deze warmwaterboilers. Zo zijn er verschillende accessoires en soorten boilers die jou helpen met het besparen van water en energie.

Ben jij op zoek naar manieren waarop jij jouw huis nóg duurzamer kan maken? Met deze toffe accessoire zet jij een stapje richting een duurzame leefstijl en kan jij een steentje bij dragen aan een duurzamer milieu. De Comfortsaver is een aanvulling voor in jouw douche waarmee jij aanzienlijk in energie- en waterkosten kan besparen. Met deze waterbesparende doucheset bespaar je namelijk tot wel 50% extra water en 30% extra energie tijdens het douchen. Wil jij nog meer te weten komen over deze accessoire voor in jouw douche? Bekijk dan de Comfortsaverset.

Boiler merken van Boilergigant

Bij boilergigant willen wij jouw zoektocht naar de juiste boiler makkelijker maken. Het vinden van de juiste boiler kan lastig zijn, helemaal als je precies weet aan welke voorwaarden jouw boiler moet voldoen. Wij helpen jou graag met jouw zoektocht en daarom bieden wij een breed assortiment aan waaruit jij kan kiezen. Zo zit er altijd een merk tussen dat bij jou past.

Wil jij meer weten over de merken waar Boilergigant mee samenwerkt? Ontdek dan meer:

Deze merken bieden warmwaterboilers aan van verschillende inhoudsmaten en vermogens zodat jij direct kan genieten van warm water in jouw douche. 

Boiler op nachtstroom

Een populaire boiler keuze is de elektrische boiler op nachtstroom. Dit is een boiler die opwarmt met behulp van het goedkope nachtstroom tarief. In de meeste gevallen schakelt dit nachttarief automatisch in. Het water dat jij overdag gebruikt wordt dan ‘s nachts opgewarmd. Het is belangrijk dat de elektrische boiler goed is afgesteld op jouw dagelijks watergebruik. Zo kan er voldoende water opgewarmd worden en kom jij overdag niets te kort. Dit wordt bijvoorbeeld bepaald door jouw gezinssamenstelling en de hoeveelheid water dat je dagelijks afneemt. Heb jij interesse in deze boilers? Ontdek de nachtstroom boilers op Boilergigant.

Elektrische boiler aansluiten

Het installeren van een boiler kan een hele taak zijn. Niet iedereen heeft hier de handigheid of tijd voor. Daarom biedt Boilergigant een montage en installatie service aan. Met meer dan 20 jaar ervaring staan onze monteurs klaar om jou te helpen. Laat je het aansluiten van jouw boiler dus liever aan een professional over? Ontdek onze installatie en montage pagina om onze service te bekijken.

Advies over grote boilers

Het assortiment van grote boilers kent verschillende type uitvoeringen en merken. Maar welke boiler is geschikt voor jouw huishouden? Dit hangt af van het waterverbruik en stroomvoorziening van het huishouden. Onze boilerexpert Marcel staat voor jou klaar en helpt jou graag met al jouw vragen. Heb jij dus advies nodig van een professional? Ontdek onze klantenservice pagina om met Marcel te bellen, chatten of mailen.