Filteren

 

Keukenboilers 5 liter Stiebel Eltron boiler 5 liter

Stiebel Eltron boiler 5 liter

Stiebel Eltron keukenboiler 5 liter

Een Stiebel Eltron 5 liter boiler is handig voor de mensen die warm water in de keuken gebruiken. Dit is een kleine compacte boiler die perfect in de keuken past, daarnaast zie je de boiler niet want deze wordt geplaatst onder de gootsteen of in een keukenkastje. Lees verder.

Stiebel Eltron keukenboiler 5 liter

Meer over Stiebel Eltron

Stiebel Eltron staat voor een duurzame levensomgeving. De fabrikant produceert elektrische-, verwarmings- en warm water systemen. Ze geloven dat groene energie en slimme technologie de toekomst zijn, en zijn dus bezig met de ontwikkeling van installaties die duurzame energie gebruiken.

Theodor Stiebel is in 1924 begonnen met het uitvinden van de ringdompelaar. Met 5.500 werknemers wereldwijd is Stiebel Eltron een grote speler in de boilermarkt. Lees meer over Stiebel Eltron.

Stiebel Eltron keukenboiler 5 liter

Een 5 liter boiler van Stiebel Eltron is perfect voor jou als je af en toe warm water gebruikt in de keuken. Deze boiler is jouw grote vriend als je snel wil beschikken over warm water. Dit komt omdat de afstand van het warm water kort is, namelijk van de boiler naar de kraan.

Je bespaart hiermee op warmteverlies. Daarnaast staat de keukenboiler los van het centrale warmwatersysteem in huis. Er zijn verschillende types boiler voor in de keuken. Namelijk een boiler voor in een keukenkastje (close in) of voor boven de kraan (close up). 

Voordelen van een Stiebel Eltron keukenboiler 5 liter:

  • Warmteverlies besparen;

  • Compacte boiler;

  • Direct beschikken over warm water;

  • Ideaal voor in de keuken.

Andere stiebel Eltron keukenboiler

Voor de mensen die een 5 liter boiler te klein vinden hebben wij ook andere mogelijkheden. We leggen dit graag aan je uit:

  • 10 liter: Voor gemiddeld gebruik van warm water in de keuken (afwassen, pannen water vullen et cetera).

  • 15 liter: Voor veel gebruik van warm water in de keuken (pannen vullen, afwassen of voor de schoonmaak.

Stiebel Eltron grote boilers

Stiebel Eltron heeft ook grote boilers naast de keukenboilers. Deze grote boilers zijn geschikt voor warm water in een woning.

Een voorbeeld hiervan is warm water voor onder de douche en de wasbak in de badkamer. Met een Stiebel Eltron grote boiler bespaar je energie en water. Hiermee verhoog je de besparing in huis aanzienlijk.

Montageservice van Boilergigant

Wij snappen dat het monteren van een boiler niet voor iedereen even makkelijk is. Wij vinden het belangrijk dat een boiler bij iedereen juiste geïnstalleerd is. Daarom hebben wij een montageservice opgericht.

Je kunt deze service kiezen door tijdens het bestellen de montageoptie aan te vinken. Een ervaren monteur zal dan de boiler op juiste wijze plaatsen. Benieuwd naar onze montageservice? Bekijk de montagepagina.

Contact met Boilergigant

Wil je graag contact met een boiler expert? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij staan je namelijk graag te woord. Je kunt met ons chatten, bellen of mailen.