Filteren

Merk
Materiaal boilervat
Tappatroon
Afmetingen (h x b x d)
Montage
Vermogen
 

Keukenboilers 10 liter

10 liter

Keukenboilers 10 liter

De keukenboiler 10 liter is de ideale boiler voor in jouw keukenkastje. Keukenboilers staan bekend om de snelle opwarmtijd waardoor jij direct kan genieten van warm water uit jouw keukenkraan. Daarnaast zijn deze boilers compact in formaat waardoor deze perfect in jouw keukenkastje passen. Je maakt zo’n 30 tot 40 keer per dag gebruik van de warme kraan in jouw keuken. Door de boiler in een keukenkastje te plaatsen, houd je water en energieverlies tegen en kan jij direct genieten van warm water uit jouw keukenkraan. Wil jij dus direct genieten van warm water uit jouw kraan en verlies in water, tijd en energie tegengaan? Dan is een boiler van 10 liter iets voor jou. Lees meer. 

Warm water boiler keuken

De meeste huishoudens hebben de cv-ketel op zolder staan. Ongemerkt moet het warme water dan een hele lange weg afleggen voordat het jouw keukenkraan bereikt. Als je een keukenboiler plaatst in jouw keukenkastje kan je waterverspilling tegengaan en aanzienlijk besparen in water- en energiekosten. Doordat de boiler zich direct boven of onder jouw keukenkraan bevindt, kan jij direct genieten van warm water. 

Een aantal voordelen van warm water boiler in de keuken op een rijtje:

  • Direct warm water uit jouw keukenkraan
  • Water- en energiebesparend
  • Boilers met een hoog vermogen
  • Compact formaat

Plintboiler 10 liter

Heb jij last van gebrek aan ruimte in jouw keuken? Dan hebben wij de perfecte boiler voor jou die perfect in jouw kleine keukenkastje past. De plintboiler 10 liter is compact vormgegeven waardoor deze makkelijk achter jouw plint past. Ondanks het kleine formaat van deze keukenboiler 10 liter, is het een echte krachtpatser voor in jouw keuken. Zo kan jij direct genieten van warm water uit jouw keukenkraan. Heb jij dus weinig ruimte in jouw keuken? Dan is een plintboiler de ideale keuze voor jou. 

Hotfill boiler 10 liter

Vind jij het ook zo vervelend dat je lang moet wachten op warm water uit jouw kraan? Dan is het tijd om een hotfill boiler te installeren in jouw keukenkastje! Met een hotfill boiler heb je direct warm water waarmee jij jouw vaat super snel kan afwassen. Doordat de elektrische boiler zoveel inhoud heeft heb je bijna een onbeperkte hoeveelheid aan warm water. Wil jij genieten van direct warm water uit jouw keukenkraan? Ontdek dan de Q10 close in boiler Hotfill en close in 10 liter Hotfill keukenboiler op Boilgergigant. 

Merken van Boilergigant

Ieder huishouden is anders. Daarom bieden wij boilers aan van verschillende merken zodat jij een ruime keuze hebt. Boilergigant vindt het erg belangrijk dat de boiler die jij koopt duurzaam is. Deze topmerken werken dan ook hard om duurzame en innovatieve producten voor jou te creëren. Dit is niet alleen goed voor het milieu maar ook voor jouw portemonnee. Zodat jij een ruime keuze hebt, werkt Boilergigant samen met topmerken zoals: Itho Daalderop, Inventum, Masterwatt, Stiebel Eltron. Met de producten van deze merken kan jij direct kan genieten van warm water uit jouw keukenkraan.  

Water besparen met keukenboilers

Tegenwoordig zijn we steeds bewuster bezig met het milieu en duurzaam leven. Wij willen onze klanten daarom een stapje verder helpen in deze richting. Dit is niet alleen goed voor het milieu maar ook nog eens voordeliger voor jou. Ongemerkt verlies je elk jaar heel veel water en energie door jouw keukenkraan. Dit willen wij voorkomen. Door een boiler te plaatsen kan je namelijk waterverliezen tegengaan en energie en water besparen.

Contact | Keukenboilers 10 liter

Heb jij nog vragen over de producten? Of heb jij advies nodig van één van onze experts? Ontdek onze klantenservice pagina en bel, chat of mail met onze boiler expert Marcel.