Filteren

Merk
 

Montage materialen

Montage materialen

Montage materialen

Heb je materialen nodig voor het aansluiten van je boiler? Ben je een onderdeel kwijt maar was dit wel essentieel? Op deze pagina vind je alle montage materialen voor jouw elektrische boiler. Lees meer.

categorie-leidingwerk.jpg

Leidingwerk

categorie-pvc-afvoer.jpg

PVC Afvoer

Montage materialen

Voor de installatie van je nieuwe boiler heb je soms specifieke materialen nodig. Misschien moet je leidingen aan elkaar koppelen om het gewenste resultaat te bereiken. Of wellicht moet je de leiding buigen om hem tot de juiste plek te brengen. Al dit soort handige montage materialen vind je op deze pagina. Verken het assortiment dus op je gemak en ontdek wat onze materialen voor jou kunnen betekenen. Heb je twijfels over welke materialen je moet kiezen? Dan kun je altijd even contact opnemen met een van onze experts.

Voordelen van montage materialen:

  • Maken de juiste aansluiting mogelijk

  • Vervanging van verloren onderdelen

  • Zorgen ervoor dat jouw toestel optimaal gebruikt kan worden

  • Vereenvoudigen het montageproces

Leidingwerk

Je vindt in ons assortiment verschillende soorten leidingwerk, waaronder knelkoppelingen en verloopstukken. Hiermee kun je eenvoudig twee leidingen aan elkaar verbinden. Belangrijk bij deze klus is dat iemand met expertise deze uitvoert. Draai je bijvoorbeeld de verkeerde kant op, dan vergroot je de kans op lekkage. Je kunt ook bij ons terecht voor teflon tape. Dit gebruik je om de koppeling tussen de leidingen in orde te maken. Verder zijn de materialen gemaakt van messing. Messing is hard en gaat bacteriën tegen. Dat is dus enorm handig voor het langdurig goed houden van de leidingen. Bekijk hier alle mogelijken met betrekking tot de leidingwerk.

PVC afvoer

Naast leidingwerk kun je ook op ons rekenen voor PVC afvoerbuizen. Deze buizen zijn gemaakt van kunststof en zijn zeer duurzaam. Deze buizen gebruik je wanneer je nog een transporteur nodig hebt richting het riool. Het fijne aan PVC buizen is dat ze een lange levensduur hebben wegens de vele goede eigenschappen van het materiaal. Van bocht tot buis en van zaden tot T-stuk, in ons assortiment vind je alle onderdelen die je nodig hebt om de weg tussen jouw woning en de riolering te creëren. Bekijk hier de PVC afvoer mogelijkehden.

Materialen voor jouw elektrische boiler

Wanneer je een nieuwe boiler uitkiest, dient deze natuurlijk ook geïnstalleerd te worden. Daarvoor heb je soms de hulp nodig van montage materialen. Dit kunnen onder andere onderdelen zijn die het aansluiten makkelijker maken. Maar de stap daarvóór is natuurlijk het uitzoeken van de juiste elektrische boiler. Heb jij jouw perfecte match al gevonden? Mocht dit niet zo zijn, dan kunnen wij jou daarbij helpen. Want met de Boilerwijzer kom je er in no time achter welke boiler het beste past bij jouw situatie. Sterker nog, je hebt het antwoord binnen 30 seconden! Weet je dus nog niet welke boiler je moet kiezen? Probeer dan de Boilerwijzer en kom er meteen achter.

Andere handige tools voor jou

Sommige dingen zoek je, andere dingen komen aanwaaien terwijl je niet wist dat je het nodig had. Het perfecte voorbeeld hiervan is de Comfortsaver. Dit is een besparende doucheset die jou eenvoudig helpt met het besparen van 50% water en 30% energie. En het allermooiste is dat je niets aan comfort inlevert. De douchebeurten blijven namelijk net zo goed als voorheen!

Daarnaast kun je ook bij ons terecht voor jouw kalkproblemen in de keuken en/of badkamer. Hier hebben we namelijk Kalkloos voor. Met deze geweldige waterontharder neutraliseer je kalk waardoor je compleet van je kalk- en roestproblemen af bent.

Voor meer handige tools kun je alle accessoires bekijken.

Montageservice van Boilergigant

Deze handige materialen moeten natuurlijk ook gebruikt worden. Zie je het zelf niet zitten om jouw nieuwe aanwinst te monteren? Schakel dan een van onze erkende professionals in. Die weten namelijk precies wat ze moeten doen en nemen de gehele klus van begin tot eind over. Dat betekent dus dat jij je nergens druk om hoeft te maken en lekker achterover kunt leunen. Al zou het wel handig zijn als je de deur even open doet voor de specialist. Meer weten? Bekijk montage en installatie.

Contact met Boilergigant

Voor meer informatie of persoonlijke advies kun je altijd contact opnemen met een van onze experts. Twijfel dus niet en stuur een chat of mail, of pak lekker de telefoon op.