Elektrische boilers 80 liter Masterwatt boiler 80 liter

Masterwatt boiler 80 liter

Masterwatt 80 liter boiler

Wil jij jouw huishouden van 3 personen voorzien van warm water? Dan zit je hier helemaal goed! Masterwatt biedt comfort en gemak voor jouw warmwaterbehoefte! Lees verder.

Masterwatt 80 liter boiler

Kies jij een Masterwatt 80 liter boiler, dan kies je voor kwaliteit. Want naast comfort kun je namelijk ook bouwen op deze elektrische boilers om jou te voorzien van de hoogste kwaliteit. Zorgeloos warm douchen is je dus verzekerd met deze boilers. Bestaat jouw huishouden uit +/- 3 personen? Dan is een Masterwatt 80 liter boiler ideaal!

Voordelen van een grote boiler:

 • Overal in huis warm water;

 • Geen gasaansluiting nodig;

 • Je bespaart water omdat je niet hoeft te wachten op warm water;

 • Lange levensduur.

Specialist Masterwatt

Masterwatt is een echte specialist als het aankomt op elektrisch verwarmen. De organisatie streeft ernaar om een belangrijke bijdrage te leveren aan de energietransitie. Dit doet het bedrijf onder anderen met technisch advies, kwaliteitsproducten en goede service. Lees hier meer over Masterwatt.

Welke boiler moet ik kiezen?

Voor elk huishouden is de keuze anders. Het ene huishouden is namelijk veel groter (of kleiner) dan de ander. Bekijk daarom voor houvast het onderstaande overzicht. Dit zijn wel gemiddelden, de exacte hoeveelheid hangt af van verschillende factoren waaronder je douchekop. Wij helpen jou graag, hieronder hebben wij een overzicht gemaakt van de boilers. Daarnaast beschikken wij over een Boilerwijzer! Door een aantal korte vragen te beantwoorden, weet jij direct welke boiler het beste past bij jouw huishouden.

 • 30 liter: geschikt voor een gemiddeld eenpersoonshuishouden;

 • 50 liter: geschikt voor een gemiddeld eenpersoonshuishouden dat iets meer warm water gebruikt;

 • 60 liter: geschikt voor een gemiddeld tweepersoonshuishouden;

 • 80 liter: geschikt voor een gemiddeld huishouden van 3 personen;

 • 100 liter: geschikt voor een gemiddeld huishouden van 3 à 4 personen;

 • 120 liter: geschikt voor een gemiddeld huishouden van 4 à 5 personen;

 • 150 liter: geschikt voor grote gezinnen die veel warm water gebruiken.

Boiler laten installeren door Boilergigant

Lijkt het installeren van een boiler jou ook zo’n gedoe? Maak dan gebruik van onze installatieservice. Je profiteert dan namelijk van de kennis en ervaring van een specialist, die het gehele installatieproces uit handen neemt. Alles wordt dus van begin tot eind voor je geregeld, zodat jij je bezig kunt houden met andere zaken. Meer weten? Bekijk montage en installatie pagina.

Extra besparen met Comfortsaver

De Comfortsaver is ideaal voor iedereen die meer wil besparen in huis. Met deze kleine toevoeging bespaar je namelijk tot wel 50% water en 30% energie. Dat is dus top voor de rekeningen! Benieuwd naar meer van dit soort handige tools? Bekijk dan alle accessoires.

Contact opnemen met Boilergigant

Neem met vragen gerust contact op via de chat, mail of telefoon. Een van onze experts staat jou graag te woord!

Filteren