Elektrische boilers 60 liter Itho Daalderop boilers 60 liter

Itho Daalderop boilers 60 liter

Itho Daalderop 60 liter boiler

Een 60 liter boiler is geschikt voor een 1 à 2 persoons huishouden. Doordat de boiler een compacte vorm heeft kan hij gemakkelijk geplaatst worden zonder al te veel ruimte in te nemen.

Met een Itho Daalderop 60 liter boiler beschik je direct over warm water voor bijvoorbeeld onder de douche of de wasbak. Hierdoor bespaar jij op de energierekening aan het einde van de maand. 

Wil je meer weten? Lees hier verder.

 

Itho Daalderop 60 liter boiler

Over Itho Daalderop

Itho Daalderop is al ruim 20 jaar marktleider op het gebied van boilers. Je hebt de naam waarschijnlijk al eens voorbij horen komen. Want in twee op de drie huishoudens hangt een installatie van Itho Daalderop.

Itho Daalderop vindt energieneutraal produceren enorm belangrijk. Dit komt terug in de productie van de duurzame producten. Doordat de productielocatie energieneutraal gelegen is worden er geen onnodige kilometers gemaakt. Lees meer over Itho Daalderop.

Een aantal feiten over de Itho Daalderop 60 liter boiler:

  • Minimaal stilstandsverlies;

  • Laag in onderhoud;

  • Water- en energiebesparend;

  • Bekijk de prestaties van de boilers in een app.

Keukenboilers van Boilergigant

Een elektrische boiler is een grote stap richting een duurzaam huis. In de keuken kan je ook makkelijk besparen met een keukenboiler. Dit is een compacte boiler die je in het keukenkastje (close in) of boven het keukenkastje (close up) plaatst.

Doordat de afstand tussen de boiler en de kraan minimaal is beschik je direct over warm water. Dit bespaart op de energie- en waterkosten. Bekijk hier alle keukenboilers.

Verschillende soorten grote boilers

We begrijpen dat niet iedereen bekend is met elektrische boilers. Welke boiler heb ik nodig? Wat is mijn waterverbruik? Dit zijn vragen die wij vaak horen aan de telefoon.

Hier hebben wij een oplossing voor gevonden, namelijk de Boilerwijzer. Dit is een korte vragenlijst waar een boiler uitkomt die het beste bij jou past.

Begin met invullen van de Boilerwijzer!

Boiler accessoires

Wij adviseren altijd een inlaatcombinatie voor een grote boiler. Een inlaatcombinatie is namelijk de beste vriend voor jouw grote boiler. Wanneer het water in de boiler opwarmt kan er interne overdruk ontstaan.

Dit kan schade aanrichten op de boiler. Een inlaatcombinatie zorgt ervoor dat de interne overdruk de boiler verlaat zonder schade aan te richten. Ontdek hier de boiler accessoires.

Montage van een Itho Daalderop boiler

Wij werken samen met een team ervaren monteurs die graag bij jou thuis de nieuwe boiler komen plaatsen. Dit is namelijk niet voor iedereen even makkelijk. Als je hier gebruik van wilt maken hoef je alleen de montageoptie aan te vinken tijdens het plaatsen van een bestelling.

Nadat de bestelling is geplaatst zal een monteur binnen 48 uur telefonisch contact opnemen om een afspraak in te plannen.

Bekijk de montageservice pagina als je meer informatie wilt.

Contact met Boilergigant

Wil jij graag persoonlijk advies? Dat kan bij Boilergigant. Je kunt ons bereiken via een chat, telefonisch of de mail.