Filteren

Materiaal boilervat
Hoeveelheid 100 c
Vorm uitloop kraan
Hoogte kraan
Kleur
Toon meer
 

Kokend water kranen Selsiuz reservoirs Selsiuz Single boiler

Selsiuz Single boiler

Selsiuz Single boiler

De Selsiuz Single boiler voorziet jou van kokend water. Wil je alleen kokend water en geen andere functies? Dan is een Single boiler perfect voor jou. Lees hier meer.

kokend-water-kraan-selsiuz-single-boiler-met-haaks-kraan.jpg

Selsiuz Single boiler met Haaks kraan

kokend-water-kraan-selsiuz-single-boiler-met-rond-kraan.jpg

Selsiuz Single boiler met Rond kraan

kokend-water-kraan-selsiuz-single-boiler-met-xl-kraan.jpg

Selsiuz Single boiler met XL kraan

Selsiuz Single boiler

Met een Selsiuz Single boiler tap je gemakkelijk kokend water. Je hoeft hierbij niet meer te wachten tot het water is gekookt, je tapt het namelijk direct. Deze boiler is een instapmodel, wat hem in gebruik ook een stuk makkelijker maakt dan een boiler met meer opties. Dit type boiler is dus perfect voor iedereen die echt alleen kokend water wil tappen. Denk je dat een andere boiler misschien beter bij jou past? Bekijk dan eens de andere opties:

Voordelen van de Single boiler

  • Altijd direct kokend water;

  • Waterbesparend;

  • Goed instapmodel;

  • Gemakkelijk te (laten) installeren.

De vormgeving van Selsiuz

Selsiuz ziet zichzelf graag als een Nederlands merk van wereldklasse. En daarin kunnen we ze geen ongelijk geven! Het merk geeft alle kokend water kranen namelijk vorm met aandacht voor detail. Dit is ook terug te zien in de schitterende designs en de verscheidenheid van functionaliteiten.

Uit welke kokend water kranen kan ik kiezen?

De Single boiler is te gebruiken in combinatie met verschillende kranen. Daarom is het handig om te weten welke kranen dat zijn, en wat het verschil hiertussen is.

Kokend water kraan laten installeren door Boilergigant

Jouw gemak is voor ons van groot belang. In het uitzoeken van je nieuwe boiler of kraan, maar ook in het proces hierna. Daarom kun je bij ons terecht voor de installatie van jouw nieuwe aanwinst. Heb je zelf dus geen zin of tijd om je hierover te buigen? Laat het dan gerust aan ons over! Meer informatie vind je bij montage en installatie.

Gemakkelijk extra besparen?

Een beetje meer besparen, wie wil dat nou niet? Comfortsaver is hier de perfecte optie voor. Want met de Comfortsaver bespaar je tot wel 50% water en 30% energie, terwijl je hier zelf vrijwel niets voor hoeft te doen. Zo geniet je dus moeiteloos van dalende rekeningen!

Contact opnemen met Boilergigant

Heb je nog vragen over de boilers van Selsiuz? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Een van onze experts staat graag voor je klaar via de chat, mail of telefoon.