Filteren

Montage
Stilstandsverlies
Opwarmtijd van 10 c 65 c
 

Keukenboilers 15 liter Itho Daalderop boiler 15 liter

Itho Daalderop boiler 15 liter

Itho Daalderop 15 liter keukenboiler

Gebruik jij veel warm water dan is een 15 liter boiler geschikt voor jou. Je kan hier bijvoorbeeld je handen mee wassen of de afwas doen. Een keukenboiler staat bekend om zijn snelle opwarmtijd, hierdoor geniet je direct van warm water in de keuken wanneer je dat nodig hebt. De 15 liter boilers van Itho Daalderop zijn compact waardoor ze makkelijk in de keuken passen. Lees verder.

Over Itho Daalderop

Binnen Itho Daalderop staat duurzaamheid centraal. Daarom hebben ze voor zichzelf de missie volledig energieneutraal produceren opgesteld. Hedendaags wordt hier al aan gewerkt. Doordat de productielocatie lokaal gelegen is worden er geen onnodige productiekilometers gemaakt. Lees meer over Itho Daalderop.

De voordelen van een Itho Daalderop 15 liter keukenboiler:

  • Snel warm water;

  • Je bespaart op warmteverlies met deze boiler.

  • Neemt weinig ruimte in beslag.

Itho Daalderop 15 liter keukenboiler

Met een Itho Daalderop 15 liter keukenboiler haal jij een boiler in huis die veel water levert in de keuken. Hier kan je bijvoorbeeld mee afwassen en pannen vullen tijdens het koken. Doordat de boiler en kraan dicht bij elkaar staan wordt het warmteverlies minimaal. Er zijn verschillende manieren om de boiler te plaatsen, namelijk in het keukenkastje (close in) of boven de kraan (close up).

Andere keukenboilers van Itho Daalderop

Is een 15 liter boiler te groot voor jou? Neem dan een kijkje bij de andere keukenboilers van Itho Daalderop. We leggen de verschillen graag voor je uit.

  • 5 liter: Geschikt voor weinig gebruik van warm water in de keuken (handen wassen).

  • 10 liter: Geschikt voor gemiddeld gebruik van warm water in de keuken (pan water vullen, borden afspoelen en handen wassen).

Grote boilers van Itho Daalderop

Naast keukenboilers verkoopt Itho Daalderop ook grote boilers. Deze boilers zijn geschikt voor wanneer je meer wilt besparen thuis. Denk aan warm water voor de wastafel of uit de douche. Alle Itho Daalderop grote boilers zijn net zoals de keukenboilers elektrisch. De grote boilers van Itho Daalderop zijn beschikbaar vanaf 30 liter t/m 150 liter.

Montage van een keukenboiler

Wij begrijpen heel goed dat het monteren van een boiler als obstakel wordt gezien. Voor de mensen die hier tegen op kijken hebben wij de montageservice opgericht. Hier is simpel gebruik van te maken door tijdens het bestellen de montageoptie aan te vinken. Zodra de bestelling is afgerond neemt de monteur binnen 48 uur telefonisch contact op om een afspraak in te plannen. Bekijk de montageservice van Boilergigant.

Contact met Boilergigant

Weet je niet goed welke boiler jij nodig hebt? Neem dan contact op met onze klantenservice. De boiler experts helpen je namelijk graag verder. Je kunt ze bereiken via een chat, telefonisch of de mail.