Filteren

Gewicht gevuld
Montage
Vermogen
 

Keukenboilers 10 liter Stiebel Eltron boiler 10 liter

Stiebel Eltron boiler 10 liter

Stiebel Eltron keukenboiler 10 liter

Met verwarmingsoplossingen, ventilatiesystemen en meer biedt Stiebel Eltron je namelijk wooncomfort en draagt tegelijkertijd bij aan een duurzame toekomst. Want de mens en milieu staat centraal. Wanneer je een gemiddelde hoeveelheid warm water in de keuken gebruikt is de Stiebel Eltron 10 liter boiler geschikt voor jou. Vanwege het compacte formaat past hij gemakkelijk in een keukenkastje. Lees verder.

Over Stiebel Eltron

Stiebel Eltron is al sinds 1924 bezig met het produceren van innovatieve producten. Het begon allemaal met een familiebedrijf wat nu uitgegroeid is tot een internationale groep. Ze beschikken over veel kennis en ervaring op het gebied van warmwater installaties. Innovatie staat centraal bij Stiebel Eltron en dit is een van de grootste succesfactoren. Lees meer over Stiebel Eltron.

Stiebel Eltron 10 liter keukenboilers

Een Stiebel Eltron 10 liter keukenboiler is geschikt voor een gebruiker die gemiddeld warm water gebruikt. Een voorbeeld waar je dit water voor kan gebruiken is het vullen van een pannetje als je aardappels gaat koken of het afspoelen van de vieze vaat. Een ander mooi voordeel van deze boiler is dat de afstand tussen de boiler en de kraan minimaal is. Hierdoor is er weinig warmteverlies, wat resulteert naar minder kosten. De Stiebel Eltron 10 liter keukenboilers zijn verschillend qua plaats in de keuken. Je kunt ze onder de gootsteen plaatsen (Close in) of boven de kraan (Close up).

Een aantal voordelen van de Stiebel Eltron boiler 10 liter:

  • Warmteverlies besparen;

  • Compacte boiler;

  • Beschikt direct over warm water;

  • Staat los van het centrale verwarmingssysteem.

Verschillende Stiebel Eltron keukenboilers

Een 10 liter boiler van Stiebel Eltron kan net te veel of net te weinig zijn voor jou. Gelukkig hebben wij een breed assortiment. De verschillende opties zijn:

  • 5 liter: Geschikt voor gebruik van weinig warm water in de keuken (handen wassen of een pannetje vullen).

  • 15 liter: Geschikt voor gebruik van veel warm water in de keuken (regelmatig afwassen, pannen vullen, et cetera).

Stiebel Eltron grote boilers

Je kunt naast keukenboilers ook terecht voor grote boilers bij Stiebel Eltron. De Stiebel Elton grote boilers leveren warm water aan alle apparaten in huis. Een mooi voorbeeld hiervan is het warme water voor een bad of de douche. Met een grote boiler bespaar je nog meer in huis dan met alleen een keukenboiler.

Montageservice voor een keukenboiler

Bespaar jij liever de moeite van het installeren van de nieuwe keukenboiler? Dat kan! Wij werken samen met ervaren monteurs die graag een glimlach op jouw gezicht willen bezorgen, dit doen ze door de nieuwe boiler op juiste wijze te monteren zodat jij kan genieten van het warme water. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is de montageoptie aanvinken tijdens het bestellen. Meer informatie vind je bij de montageservice pagina.

Contact met Boilergigant

We snappen dat niet iedereen weet welke boiler bij hun past. Daarom bieden wij persoonlijk advies om al jouw vragen te beantwoorden. Je kunt ons bereiken via een chat, telefonisch of de mail.