Elektrische boilers 30 liter Stiebel Eltron boiler 30 liter

Stiebel Eltron boiler 30 liter

Stiebel Eltron boiler 30 liter

Wil je een eenpersoonshuishouden op comfortabele wijze voorzien van sanitair warm water? Dat kan met een Stiebel Eltron grote boiler van 30 liter. Lees op deze pagina meer over deze boilers. 

Stiebel Eltron boiler 30 liter

Met een Stiebel Eltron boiler 30 liter geniet je moeiteloos van warm water. Lekker douchen, badderen en water tappen aan de wastafel is een waar gemak met zo’n boiler. Ze zijn duurzaam, komen in verschillende modellen en kwaliteit is altijd gegarandeerd. Met een van deze boilers weet je dus zeker dat je optimaal op kunt warmen. En wil je toevallig mobiel sanitair verwarmen? Dan kan dat ook met zo’n boiler.

Voordelen van deze Stiebel Eltron boilers:

 • Voldoende warm water voor ongeveer één persoon

 • Compact formaat dus neemt weinig ruimte in beslag

 • Super duurzaam

 • Hoogwaardige kwaliteit

Een duurzame toekomst met Stiebel Eltron

Stiebel Eltron staat in Europa bekend als een van de topmerken in gebouwentechniek op basis van duurzame energie. De organisatie gelooft in groene stroom en slimme technologie, en gelooft dat deze combinatie ons helpt naar een duurzamere toekomst. Daarnaast kun je bij Stiebel Eltron ook rekenen op kwaliteit. Daarom gebruiken al talloze huishoudens de oplossingen van het merk.

Welke boiler moet ik kiezen?

Deze vraag heeft natuurlijk voor iedereen een ander antwoord. Want waar het ene grote gezin een 150 liter boiler nodig heeft, moet het andere tweepersoonshuishouden een veel kleinere hebben. Hoewel het ook helemaal ligt aan jouw warm water behoeften, hebben wij wel een overzicht voor je gemaakt van de gemiddelde situatie. Wil je exact weten welke boiler jij nodig hebt? Kom er dan binnen 30 seconden achter met onze Boilerwijzer.

 • 30 liter: gemiddeld eenpersoonshuishouden

 • 50 liter: gemiddeld huishouden van 1 à 2 personen

 • 80 liter: gemiddeld huishouden van 2 à 3 personen

 • 100 liter: gemiddeld huishouden van 3 à 4 personen

 • 120 liter: gemiddeld huishouden van 4 à 5 personen

 • 150 liter: 5+ huishoudens die veel warm water gebruiken

De Stiebel Eltron grote boiler modellen

Stiebel Eltron heeft verschillende soorten grote boilers in het assortiment. En om écht de juiste keuze te maken voor jouw behoeften, is het natuurlijk goed om te weten wat al die soorten precies zijn. Daarom hebben wij de verschillende mogelijkheden even voor je opgesomd:

 • PSH Classic: dit is een standaard elektrische boiler. Het vermogen is 1800W

 • PSH Universal: dit is een standaard elektrische boiler. Het vermogen is 3000W.

 • SHZ LCD: deze elektrische boiler is voorzien van een complexere bediening. Hiermee kun je jouw warmwaterverbruik aanpassen aan je behoeften. Dit resulteert in een aanzienlijke water- en energiebesparing. Het vermogen ligt tussen de 1kW en 6kW.

Boiler laten installeren door Boilergigant

Laat jouw nieuwe Stiebel Eltron boiler gemakkelijk installeren door een professional. Met slechts een paar drukken op de knop heb je dit geregeld, en hoef je van begin tot eind nergens naar om te kijken. Het enige dat jou dan nog te wachten staat is lekker genieten van het warme water. Meer informatie over deze service vind je bij montage en installatie.

Contact met Boilergigant

Wil je meer weten over de Stiebel Eltron 30 liter? Neem dan gerust contact op met een van onze experts. Zij helpen jou graag verder via de chat, mail of telefoon.

Filteren

Afmetingen hxbxd
Gewicht gevuld
Montage
Spanning