Filteren

 

Keukenboilers 20 liter

20 liter

Keukenboiler 20 liter

Maak jij veel gebruik van warm water en wil jij hier direct van genieten uit jouw keuken kraan? Dan is een keukenboiler 20 liter een goed idee voor jou! Gemiddeld maak je zo’n 30 tot 40 keer per dag gebruik van warm water uit jouw keuken. Zit jij boven dit gemiddelde? Dan is de keukenboiler 20 liter iets voor jou. Dit is een grote keukenboiler voor huishoudens die veel gebruik maken van warm water in de keuken. Lees meer. 

Inventum boiler 20 liter

Een aantal voordelen van de keukenboiler 20 liter op een rijtje:

  • Direct warm water uit jouw keukenkraan
  • Water- en energiebesparend
  • Boilers met een hoog vermogen
  • Past in jouw keukenkastje
  • Water besparen keukenboiler

Wil jij ontdekken welke keukenboiler het beste bij jouw huishouden past? Vul onze Boilerwijzer in en kom erachter welke boiler de beste aanvulling is voor jouw keukenkastje.

Warmwaterboiler 20 liter

Misschien herken je het wel, erg lang wachten tot er eindelijk warm water uit jouw keukenkraan komt. Dit komt doordat de cv-ketel bij de meeste huishoudens op de zolder staat. Door deze wachttijd gaat er ongemerkt veel koud water verloren. Met een warmwaterboiler in jouw keuken kan je deze wachttijd verkorten. Zo kan je tot wel €175,- per jaar besparen! Een boiler in de keuken biedt dus niet alleen comfort, maar is ook nog eens voordelig.

Close in boiler

Er zijn verschillende soorten boilers voor in de keuken. Een bekende keukenboiler is de close-in boiler. Deze boiler is voorzien van een close-in aansluiting en wordt daarom aangesloten onder de kraan. Doordat de boiler direct onder de kraan ligt kan jij direct genieten van warm water. Dit biedt niet alleen comfort voor jou maar is ook nog eens energie- en waterbesparend. Is dit de boiler waar jij naar opzoek was? Ontdek dan alle close in boilers op Boilergigant.

Inventum boiler bij Boilergigant

Een must-have voor in jouw keuken is de close in boiler 20 liter Q20 van Inventum. Deze Inventum boiler geeft jou in een handomdraai warm water. De boilers van Inventum zijn echte kwaliteitsproducten door de nieuwe technologieën waar zij gebruik van maken. Iedere dag zetten zij meer stappen om duurzame en energiebesparende boilers te ontwikkelen. Wil jij meer weten over Inventum? Bekijk voor meer informatie.

Keukenboiler 20 liter aansluiten

Met een boileraansluitset die past bij jouw boiler kan je makkelijk jouw keukenboiler plaatsen in jouw keuken. Ben je niet echt technisch aangelegd of heb je gewoon totaal geen tijd om jouw nieuwe boiler te installeren? Wij snappen jou. Boilergigant biedt een montage en installatie service aan. Met meer dan 20 jaar ervaring staan onze monteurs klaar om jou te helpen. Laat je het aansluiten van jouw boiler dus liever aan een professional over? Ontdek de montage en installatie pagina om onze service te bekijken.

Advies van onze professional

Niet zeker of een keukenboiler 20 liter bij jou past? Het assortiment van keukenboilers kent verschillende type uitvoeringen en merken. Onze boilerexpert Marcel staat voor jou klaar en helpt jou graag met al jouw vragen. Heb jij dus advies nodig van een professional? Ontdek onze klantenservice pagina om met Marcel te bellen, chatten of mailen