Elektrische boilers 50 liter Inventum boiler 50 liter

Inventum boiler 50 liter

Inventum 50 liter boiler

Ben jij opzoek naar een nieuwe boiler? Dan ben je bij Boilergigant op het juiste adres. Een 50 liter boiler is geschikt voor een eenpersoonshuishouden of een kleine woning. Daarnaast heeft deze boiler een compacte vorm. Hierdoor neemt hij weinig ruimte in beslag. Vanwege het hoge vermogen zal een boiler jou warm water leveren wanneer je hier gebruik van wilt maken. Lees verder.

Een aantal feiten over de Inventum boiler 50 liter:

  • Onderhoudsarm;

  • Weinig stilstandsverlies;

  • Water- en energiebesparend;

  • Levert direct warm water.

Over Inventum

Inventum is lange tijd geleden begonnen met het produceren van strijkijzers, nu zijn ze uitgegroeid tot een groot bedrijf dat zich bezighoudt met het ontwikkelen en produceren van warmwatersystemen. Hier zetten ze zich dagelijks voor in en dat is te zijn aan de kwaliteit van de producten. Er wordt tijdens het ontwikkelen van deze producten rekening gehouden met het klimaat. Lees meer over Inventum.

Kleine boiler van Inventum

Het kan voorkomen dat een Inventum 50 liter boiler te groot is voor jou of dat je naar een keukenboiler opzoek bent. Gelukkig hebben wij deze ook in ons assortiment. Van het merk Inventum hebben wij een 5 liter, 10 liter, 15 liter en 20 liter keukenboiler beschikbaar. Benieuwd? Bekijk alle Inventum keukenboilers.

Verschillende soorten grote boilers

Wij hebben een breed assortiment aan grote boiler. Zo gaan ze van 30 liter tot en met 150 liter. We begrijpen dat je misschien niet goed weet welke boiler het beste bij jou past. Hiervoor is de Boilerwijzer een handig hulpmiddel. Vul wat vragen in en enkele seconden later weet je welke boiler het beste bij jou past. Vul de Boilerwijzer hier in.

Accessoires voor een grote boiler

Op onze website staat een ruim assortiment aan accessoires. Een assortiment wat wij aanbevelen bij het aanschaffen van een elektrische boiler. Wanneer een boiler opwarmt kan er interne overdruk ontstaan in de boiler, dit kan schadelijk zijn voor de boiler. Een inlaatcombinatie zorgt ervoor dat de interne overdruk de boiler verlaat zonder schade aan te richten. Bekijk alle boiler accessoires.

Monteren van een 50 liter boiler

Uit feedback van onze klanten is gebleken dat het installeren van boiler best lastig kan zijn. Daarom helpen wij onze klanten hier graag mee. Wanneer je hier gebruik van wilt maken hoef je alleen de montageoptie aan te vinken. Zodra de bestelling is afgerond neemt de monteur binnen 48 uur telefonisch contact op. Op de afgesproken dag zal de boiler op juiste wijze worden geplaatst. Ontdek de montageservice.

Contact met Boilergigant

Wil je ons iets vragen over deze boiler? Neem dan contact op met onze klantenservice. Er staan boiler experts voor jou klaar die alle vragen zullen beantwoorden. Je kunt met ons chatten, bellen of mailen.

Filteren

Afmetingen hxbxd
Gewicht gevuld