Filteren

Afmetingen hxbxd
Gewicht gevuld
 

Grote boilers 30 liter Itho Daalderop boiler 30 liter

Itho Daalderop boiler 30 liter

Itho Daalderop 30 liter boiler

De Itho Daalderop 30 liter boiler is een kleine elektrische boiler. Deze boiler is geschikt voor wanneer je in een kleine woning woont, bijvoorbeeld een eenpersoonshuishouden.

Je hebt elektrische boilers in verschillende vormen en maten, die je makkelijk weg kan werken in je keuken. Benieuwd geworden? Lees hier verder.

30 liter boiler van Itho Daalderop

Een aantal voordelen van de Itho Daalderop 30 liter boiler :

  • Onderhoudsvrij;

  • Geïsoleerd boilervat;

  • Energie- en waterbesparend;

Over Itho Daalderop

De naam Itho Daalderop heb je waarschijnlijk al eens voorbij horen komen. Twee op de drie huishoudens heeft namelijk een installatie van Itho Daalderop in huis. Ze zijn namelijk al ruim 20 jaar marktleider.

Duurzaamheid zit in het DNA van Itho Daalderop. Sinds de oprichting zijn ze hier al op gefocust.

Lees meer over Itho Daalderop.

Kleine boiler van Itho Daalderop

Is de Itho Daalderop 30 liter boiler te groot voor jou? Neem dan een kijkje bij onze keukenboilers. Een keukenboiler is geschikt voor wanneer je snel warm water wilt gebruiken in de keuken.

Doordat de keukenboilers vaak dicht bij de kraan geplaatst worden is het stilstandsverlies minimaal.

Bekijk hier de keukenboilers.

Verschillende soorten grote boilers

Naast de 30 liter boiler van Itho Daalderop hebben wij een ruim assortiment aan grote boilers. Om het voor jou zo makkelijk mogelijk te maken hebben we een hulpmiddel ontwikkeld. Met de boilerwijzer weet jij binnen enkele seconden welke boiler het beste bij jou past. Voltooi Boilerwijzer.

Water besparen met een elektrische boiler

Onder de douche wordt het meeste water gebruikt. Gelukkig hebben wij een oplossing voor jou om ook hierop te besparen. Met een waterbesparende set van Comfortsaver bespaar je namelijk tot wel 50% water en 30% energie.

Het mooiste aan dit accessoire is dat het comfort onder de douche niet verminderd.

Ontdek de boiler accessoires op deze pagina.

Monteren van een Itho Daalederop 30 liter boiler

Wij werken samen met een team van ervaren monteurs. Ze staan te popelen om bij jou thuis de boiler te plaatsen. Met onze montageservice is jouw nieuwe boiler binnen no time geplaatst. Wanneer je hier gebruik van wilt maken hoef je alleen de montageoptie aan te vinken tijdens het plaatsen van de bestelling.

Let wel op: bij het installeren van een grote boiler heb je altijd een inlaatcombinatie nodig. Bekijk voor meer informatie de montageservice pagina.

Contact met Boilergigant

Wil je persoonlijk advies van een boiler specialist? Dat kan bij Boilergigant. Je kunt contact met ons opnemen via een chat, telefonisch of de mail.