Elektrische boilers 80 liter Itho Daalderop boiler 80 liter

Itho Daalderop boiler 80 liter

Itho Daalderop 80 liter boiler

Bestaat jouw huishouden uit +/- 3 personen? Dan is een Itho Daalderop 80 liter boiler ideaal. Hiermee genieten jullie namelijk allemaal van het comfort van warm water! Lees meer.

Itho Daalderop 80 liter boiler

Een Itho Daalderop 80 liter boiler is het perfecte formaat voor een huishouden van gemiddeld 3 personen. Dit toestel biedt jou overal in huis warm water. Denk hierbij aan lekker warm douchen, in bad gaan of warm water tappen bij de wastafel.

Verder zijn alle boilers elektrisch, dus maak je geen gebruik van gas. Kies je een van deze grote boilers van Itho Daalderop, dan kies je automatisch voor comfort!

Voordelen van een grote boiler:

  • Je bent in je hele woning voorzien van warm water;

  • Elektrisch dus je hebt geen gasaansluiting nodig;

  • Energiebesparend vanwege de goede isolatie;

  • Lange levensduur.

Wie is Itho Daalderop?

Itho Daalderop biedt mensen plezier in wonen door een aangenaam binnenklimaat te creëren. Het assortiment van het merk bestaat uit oplossingen in koeling, verwarming, ventilatie en meer. Duurzaamheid staat bij Itho Daalderop altijd op nummer één. Verder is de organisatie enorm innovatief, waardoor de kwaliteit altijd uitstekend is. Het grootste doel van Itho Daalderop is om volledig gasloos te worden. Daarom focussen zij zich op 100% elektrische oplossingen.

Klik hier om meer te lezen over Itho Daalderop.

Welke boiler heb ik nodig?

Is de 80 liter boiler toch niet wat je zoekt en ben je benieuwd welke boiler jij nodig hebt in huis? Wij hebben de verschillende capaciteiten hier voor je opgesomd. Houd er wel rekening mee dat dit een gemiddelde is. Dit hangt namelijk van verschillende factoren af, zoals bijvoorbeeld welke douchekop je gebruikt.

  • 30 liter: geschikt voor een gemiddeld eenpersoonshuishouden;

  • 50 liter: geschikt voor een gemiddeld eenpersoonshuishouden dat iets meer warm water gebruikt;

  • 80 liter: geschikt voor een gemiddeld huishouden van 3 personen;

  • 100 liter: geschikt voor een gemiddeld huishouden van 3 à 4 personen;

  • 120 liter: geschikt voor een gemiddeld huishouden van 4 à 5 personen;

  • 150 liter: geschikt voor grote gezinnen die veel warm water gebruiken.

Boiler laten installeren door Boilergigant

Op zoek naar iemand die jouw boiler installeert? Met veel plezier installeren wij hem voor jou! Vink onze installatieservice aan tijdens het plaatsen van je bestelling en we maken een afspraak. Een erkende monteur komt bij jou langs en zorgt dat alles tiptop in orde is. Zo hoef jij alleen nog maar te genieten van de warmte!

Meer informatie vind je bij montage en installatie.

Geld besparen met handige accessoires

Wil jij ook meer geld besparen? Wij hebben wel wat tips. Neem bijvoorbeeld de Comfortsaver, waarbij één kleine toevoeging een mega verschil maakt in de rekeningen. Dit tot wel 50% waterbesparing en 30% energiebesparing!

Bekijk vooral ook de andere mogelijkheden bij alle accessoires.

Contact met Boilergigant

Vragen mag je altijd stellen. Neem dus gerust contact op via de chat, mail of telefoon. Een van onze experts staat graag voor jou klaar!

Filteren

Materiaal boilervat
Tappatroon
Afmetingen hxbxd
Gewicht gevuld
Spanning