Filteren

Merk
Materiaal boilervat
Inhoud
Afmetingen
Vermogen
Opwarmtijd
Tappatroon
Energie label
Afmetingen hxbxd
Gewicht gevuld
Montage
Spanning
Stilstandsverlies
 

Grote boilers 60 liter

60 liter

Elektrische boiler 60 liter

Ben jij opzoek naar een elektrische boiler 60 liter? Dan ben je bij Boilergigant op het juiste adres.

Zoals jij wellicht al weet, zijn er ontzettend veel verschillende soorten elektrische boilers. Je hebt bijvoorbeeld Mono boilers, Mono Plus boilers. Daarnaast zijn er ook boilers in verschillende groottes en maten.

Op deze pagina vind jij alle elektrische boilers 60 liter uit ons assortiment. Een 60 liter boiler is zeer geschikt voor middelgrote huishoudens. Een middelgrote boiler voorziet jou namelijk direct van warm water. Lees verder.

Een aantal voordelen van de elektrische boiler 60 liter op een rijtje:

  • Onderhoudsarm;

  • Direct genieten van warm water;

  • Boilervat van staal waardoor jouw water langer;

  • Veilig en compact.

Wellicht is jouw zoektocht naar een nieuwe boiler pas net begonnen. Wij helpen jou graag met het vinden van de juiste boiler voor jouw huishouden.  Met de Boilerwijzer zie jij in één oogopslag welke boilers goed bij jou zouden kunnen passen. Vul de Boilerwijzer in en ontdek welke boiler de perfecte match is voor jou.

Energie besparen met de 60 liter boiler

Met een elektrische boiler 60 liter  breng je veel duurzaamheid in huis. Dit komt omdat een boiler goed geïsoleerd is. Hierdoor blijft het water in jouw boiler warm en hoeft het dus niet meer keer op keer te worden opgewarmd. Dit scheelt een hoop energie. Bovendien scheelt het ook een hoop water. 

De elektrische boilers 60 liter zorgt er, zoals eerder gezegd, voor dat  jij direct warm water hebt. Hierdoor hoef je niet meer lang de kraan aan te zetten om te wachten op warm water.

60 liter  boilers zijn, net zoals elke elektrische boiler, behoorlijk onderhoudsarm. Vaak is een boiler gemaakt van sterk materiaal wat goed isoleert. Zo is het boilervat van de Melite elektrische smart boiler  60 liter gemaakt van staal. Doordat dit sterk materiaal is, kan jij lekker lang vooruit met jouw nieuwe boiler.

Merken elektrische boiler 60 liter bij Boilergigant

Bij Boilergigant bieden wij boilers aan van het merk Itho Daalderop en Nibe. Beide merken streven ernaar om duurzame energie oplossingen te creëren voor een betere wereld. Wil je meer te weten komen over deze twee toppers? Bekijk onze merken pagina van Boilergigant.

Inlaatcombinatie boiler

Als je een elektrische boiler koopt, is het belangrijk dat je niet vergeet de inlaatcombinatie te bestellen. Dit is namelijk noodzakelijk als je de elektrische boiler wilt aansluiten. Wanneer water namelijk opwarmt, kan het zo zijn dat er een interne overdruk ontstaat in de boiler.

De inlaatcombinatie zorgt ervoor dat als dit gebeurt, de interne overdruk veilig en zonder problemen de boiler kan verlaten. Let op: een inlaatcombinatie is niet universeel. Wanneer jij dit wilt, ontvang jij van ons een die specifiek is gemaakt voor jouw nieuwe boiler.

Montage en installatie

Het installeren van een 60 liter boiler is over het algemeen niet heel lastig. Maar, we kunnen ons goed voorstellen dat jij deze liever niet zelf installeert. Daarom bieden we jou de mogelijkheid om beroep te doen op onze montage en installatie service. Hierdoor heb jij geen omkijken meer naar de installatie van jouw boiler.

Vink bij het bestellen van jouw gekozen boiler aan dat je gebruik wilt maken van onze installatie service. Onze monteur belt jou binnen 48 uur op om een afspraak te maken. Zo kan jij binnen een mum van tijd gebruik maken van de elektrische boiler 60 liter.

Bekijk onze montage en installatie pagina voor meer informatie.

Contact | Elektrische boilers 60 liter

Het uitzoeken van de juiste boiler voor jouw huishouden is niet altijd even makkelijk. Wij begrijpen dat je bij het maken van deze belangrijke beslissing, advies wilt krijgen van een professional. Mocht je graag een specialist van ons willen spreken, kan je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Onze experts staat je met al het plezier te woord. Bekijk onze klantenservice pagina of chat, bel of mail met Marcel.