Filteren

Tappatroon
Stilstandsverlies
 

Grote boilers 80 liter Inventum boiler 80 liter

Inventum boiler 80 liter

Inventum 80 liter boiler

Op zoek naar een boiler voor ongeveer 3 personen? Zoek dan niet verder! Op deze pagina vind je namelijk de beste Inventum boilers voor een huishouden van 3 personen. Lees verder.

Inventum 80 liter boiler

Een Inventum boiler van 80 liter is geschikt voor een huishouden van gemiddeld 3 personen. Deze elektrische boilers hebben een gezamenlijk doel: het hoogste comfort bieden. Dus welke Inventum 80 liter boiler je ook kiest, je kunt erop rekenen dat je comfort en gemak ervaart. Zo hoef je bijvoorbeeld niet te wachten tot het water warm is, maar tap je dit direct!

Voordelen van een grote boiler:

 • Jouw hele woning is voorzien van warm water;

 • Volledig elektrisch dus je hebt geen gasaansluiting nodig;

 • Je bespaart water omdat je direct warm water tapt;

 • Lange levensduur.

Innovatief Inventum

Inventum heeft al heel wat ervaring: al zo’n 115 jaar! Al die ervaring nemen zij mee om steeds opnieuw te innoveren. Hiermee zetten zij een sterke basis neer voor een duurzame toekomst voor mens, milieu en bedrijf. Je kunt voor allerlei verschillende apparaten bij deze organisatie terecht. Van kleine keukenapparaten tot klimaatbeheersing, Inventum heeft het voor je! Lees hier meer over Inventum.

Welke boiler heb ik nodig?

Ieder huishouden is anders. Of jij met één persoon woont of met zes, maakt een groot verschil in welke boiler je kiest. Bekijk daarom het onderstaande overzicht als houvast. Dit zijn de gemiddelden, de exacte getallen hangen af van factoren zoals het type douchekop dat je gebruikt. Om het je nog makkelijker te maken hebben wij de Boilerwijzer opgericht! Door een aantal korte vragen te beantwoorden, weet jij direct welke boiler het beste bij jou past. Hieronder een overzicht van de verschillende mogelijkheden:

 • 30 liter: geschikt voor een gemiddeld eenpersoonshuishouden;

 • 50 liter: geschikt voor een gemiddeld eenpersoonshuishouden dat iets meer warm water gebruikt;

 • 60 liter: geschikt voor een gemiddeld tweepersoonshuishouden;
 • 80 liter: geschikt voor een gemiddeld huishouden van 3 personen;

 • 100 liter: geschikt voor een gemiddeld huishouden van 3 à 4 personen;

 • 120 liter: geschikt voor een gemiddeld huishouden van 4 à 5 personen;

 • 150 liter: geschikt voor grote gezinnen die veel warm water gebruiken.

Boiler laten installeren door Boilergigant

Lekker chillen terwijl jouw boiler voor je wordt geïnstalleerd? Dat kunnen we regelen! Wanneer je gebruik maakt van onze installatieservice komt er een professionele monteur bij jou langs om alles te installeren. Terwijl hij dat doet kun jij thuis dus lekker achterover leunen, of iets anders doen natuurlijk. Kies de service tijdens het plaatsen van je bestelling en geniet van het gemak! Bekijk alle informatie bij montage en installatie.

Besparen met Comfortsaver

Met gemak extra besparen in huis? De Comfortsaver maakt het mogelijk. Deze handige accessoire zorgt er namelijk voor dat je tot wel 50% water en 30% energie extra bespaart. Dat is nog eens goed voor de rekeningen! Meer handige tools vind je bij alle accessoires.

Contact met Boilergigant

Meer weten over deze boilers? Een van onze experts vertelt jou er graag meer over. Neem dus gerust contact op via de chat, mail of telefoon.