Elektrische boilers 100 liter Stiebel Eltron boiler 100 liter

Stiebel Eltron boiler 100 liter

Stiebel Eltron 100 liter boiler

Wil jij jouw gezin voorzien van warm water? Bekijk dan deze Stiebel Eltron 100 liter boilers. Hiermee voorzie je gemiddeld 4 personen van warm water. Zo kan iedereen genieten van die heerlijke warme douche! Lees meer.

Stiebel Eltron 100 liter boiler

Een Stiebel Eltron 100 liter boiler voorziet gemiddeld 3 à 4 personen van warm water. Voor een “klein” gezin is zo’n boiler dus ideaal. Iedereen bij jou thuis kan warm douchen, in bad of warm water tappen zonder problemen. Daarnaast zijn alle boilers elektrisch, dus verbruik je er geen gas mee. Uiteraard hoef je ook niet te wachten, je tapt direct warm water uit alle kranen! Dat is de kwaliteit en het gemak van de grote boilers van Stiebel Eltron!

Voordelen van een grote boiler:

  • Direct voorzien van warm water in je hele huis;

  • Werkt op elektriciteit, dus geen gasaansluiting nodig;

  • Je bespaart energie dankzij de goede isolatie;

  • Zowel te gebruiken in huis als voor mobiel sanitair.

De visie van Stiebel Eltron

Het succes van Stiebel Eltron is allemaal begonnen bij oprichter Theodor Stiebel. Zijn visie was om producten met een laag energieverbruik, meer veiligheid en een groter comfort te ontwikkelen. Omdat Stiebel Eltron enorm innovatief is hebben er veel veranderingen plaatsgevonden, maar deze visie is altijd gebleven. Zo zijn zij vandaag de dag een van de marktleiders in deze richting! Klik hier om meer te lezen over Stiebel Eltron.

Welke boiler heb ik nodig?

Je wil natuurlijk weten welke boiler je moet kiezen als de 100 liter niet voldoende of te veel is. Om je daarbij te helpen, hebben wij het onderstaande overzicht gecreëerd. Houd er rekening mee dat dit gemiddeld is. Verschillende factoren, zoals bijvoorbeeld jouw type douchekop, bepalen namelijk de exacte hoeveelheid.

  • 30 liter: geschikt voor een gemiddeld eenpersoonshuishouden;

  • 50 liter: geschikt voor een gemiddeld eenpersoonshuishouden dat iets meer warm water gebruikt;

  • 80 liter: geschikt voor een gemiddeld huishouden van 3 personen;

  • 100 liter: geschikt voor een gemiddeld huishouden van 3 à 4 personen;

  • 120 liter: geschikt voor een gemiddeld huishouden van 4 à 5 personen;

  • 150 liter: geschikt voor grote gezinnen die veel warm water gebruiken.

Boiler installatie door Boilergigant

Laat jij jouw boiler ook liever installeren door een professional? Sluit je dan aan bij alle tevreden klanten die al gebruik hebben gemaakt van onze installatieservice. Alles wordt tot in de puntjes voor je geregeld, zodat jij je kunt bezighouden met zaken die voor jou belangrijker zijn. Meer informatie over deze service vind je bij montage en installatie.

Handige accessoires om geld mee te besparen

Houd jij ook van besparen? Dal zul je zeker houden van Comfortsaver! Met dit handige item bespaar jij namelijk enorm op water en energie in huis, waardoor de rekeningen zullen dalen. Benieuwd naar andere handige tools? Bekijk dan vooral alle accessoires.

Neem contact op met Boilergigant

Met vragen kun je altijd bij ons terecht. Twijfel dus niet om contact op te nemen! Stuur ons die chat, die mail of geef ons dat belletje. Wij staan graag voor je klaar.

Filteren

Gewicht gevuld
Montage
Spanning