Filteren

Merk
Materiaal boilervat
Tappatroon
Spanning
 

Grote boilers 120 liter

120 liter

Elektrische boilers 120 liter

Elektrische boilers 120 liter gezocht? Goed bezig, want je zit op de juiste pagina om jouw nieuwe boiler te vinden. Met de elektrische boilers van 120 liter heb jij altijd voldoende water in huis. De tijd van gasboilers is voorbij en we maken plaats voor de elektrische boilers. Deze boilers zijn een stuk veiliger en sneller dan de gasboiler. Daarnaast zijn er verschillende boilers zoals bijvoorbeeld de smart boiler die jou helpt met energie besparen.

Een aantal voordelen van de elektrische boilers 120 liter op een rijtje:

  • Direct royaal warm water uit jouw kraan of douchekop;

  • Veilig en compact;

  • Weinig warmteverlies;

  • Verschillende soorten boilers die aan jouw wensen voldoen.

Heb jij interesse in het kopen van een elektrische boiler? Lees dan vooral verder om meer te weten te komen over deze krachtpatser

Elektrische boiler kopen

Voordat je ons ruime assortiment aan grote boilers gaat bekijken, willen we jou graag wat informatie geven over jouw toekomstige warmwatervriend. Want wat is een elektrische boiler nou eigenlijk? Een elektrische boiler is kleiner dan een gasboiler, dat betekend dat je deze overal kan plaatsen. Doordat deze boiler op elektriciteit werkt en niet op gas, is het niet nodig een rookgasafvoer aan te leggen. Dit zorgt ervoor dat de boiler niet alleen goedkoper maar, ook nog eens gebruiksvriendelijker is dan de algemene gasboiler.

Naast dat de elektrische boiler erg praktisch is voor jouw huishouden, worden deze ook steeds duurzamer. Dit komt doordat de boilermerken veel aandacht besteden aan het creëren van duurzame producten met behulp van nieuwe technologieën. Bij Boilergigant hebben wij duurzaamheid hoog in het vaandel staan, daarom werken wij met topmerken zoals Itho Daalderop, Inventum, Nibe en Stiebel Eltron die ook aan dit doel werken. Bekijk ons gehele assortiment elektrische boilers op Boilergigant. 

Besparen met warmwater boiler 120 liter

Je verbruikt dan wel iets meer energie met een elektrische boiler, toch zal deze grote boiler snel de beste vriend worden van jouw portemonnee. Met een boiler bespaar je namelijk veel water en dus ook energie. In de huidige watersituatie in jouw huis moet je wellicht lang wachten tot je warm water hebt. We kennen het allemaal wel: je zet de warmwaterkraan open en moet hem minimaal 30 seconden laten stromen voordat je een beroep kan doen op warm water. Kortom, een hoop waterverspilling. Met een boiler 120 liter is dit scenario verleden tijd. Aangezien je direct beschikking hebt over warm water kan je bijvoorbeeld direct lekker warm douchen. Bespaar dus water met een elektrische boiler.  

Daarnaast bespaar je met een boiler veel energie. Dit komt omdat een boiler maar eens in de zoveel tijd het water opwarmt, bijvoorbeeld één keer per dag. We horen het jou denken: ‘hoe heb ik dan continu beschikking over warm water?’. Dit heb jij omdat jouw boiler erg goed is geïsoleerd. Zo zijn sommige boilers, van bijvoorbeeld Itho Daalderop, gemaakt van koper. Doordat dit materiaal erg goed isoleert, blijft het opgewarmde water in jouw boiler lang warm. Hierdoor worden stilstandsverliezen geminimaliseerd. Een stilstandsverlies is feitelijk het proces waarbij opgewarmd water in jouw boiler afkoelt.

Elektrische boiler douche

De snelheid of het materiaal van de elektrische boiler zijn niet de enige manier waarop jij op water- en energiekosten kan besparen. Boilergigant biedt verschillende accessoires aan voor jouw boiler en douche waarmee jij aanzienlijk in water kan besparen. Eén voorbeeld hiervan is de Comfortsaver waterbesparende set. Deze douchekop set is de ideale aanvulling op jouw douche waarmee jij een steentje bij kan dragen aan een duurzamer milieu, zonder dat jij hier iets van merkt tijdens het douchen. Met deze waterbesparende douche set bespaar je namelijk tot wel 50% extra water en dus 30% extra energie tijdens het douchen. Dit allemaal zonder dat je het comfort in jouw douche verliest. Wil jij meer weten over de waterbesparende producten van Boilergigant? Ontdek onze elektrische boiler accessoires.

Boiler merken bij Boilergigant

Bij Boilergigant helpen wij jou graag verder met jouw zoektocht naar de juiste boiler. Het vinden van de juiste boiler voor jouw huishouden kan erg lastig zijn. Je wilt natuurlijk een boiler die aan al jouw wensen en eisen voldoet. Daarom hebben wij een breed assortiment waaruit jij kan kiezen zodat er altijd een boiler voor jou tussen zit.

Wil jij meer weten over de merken waar Boilergigant mee samenwerkt? Ontdek dan meer:

Mocht jij nog twijfelen over welke boiler voor jou op het lijf geschreven is, dan raden wij onze Boilerwijzer aan. Dit een handig hulpmiddel in jouw zoektocht naar een boiler. Je ziet met de Boilerwijzer namelijk direct welke boiler goed bij jou kan passen. Start de Boilerwijzer.

Elektrische boilers 120 liter aansluiten

Wellicht denk jij verder vooruit en weet jij als geen ander dat een boiler ook nog moet worden geïnstalleerd. We snappen dat je hier best tegen op kan zien. Echter, is dit niet nodig. Aangezien wij een montage- en installatie service aanbieden, hoef jij geen omkijken meer te hebben naar de montage van jouw boiler. Vink bij jouw bestelling aan dat je gebruik wil maken van onze montage en installatie service en de rest gebeurt vanzelf. Onze monteur belt jou namelijk op en jullie maken samen een afspraak. Op die dag komt onze monteur bij jou langs en monteert hij jouw boiler. Bekijk onze montage en installatie pagina.

Zie jij door de boilers het bos niet meer en heb jij advies nodig van een professional? Ontdek onze klantenservice pagina om met Marcel te bellenchatten of mailen.