Filteren

Merk
Installatie
Stroomverbruik
Werkbare spanningen
Vermogen
Afmetingen
 

Accessoires Elektrische boilers accessoires

Elektrische boilers accessoires

Elektrische boiler accessoires

Op deze pagina vind je alle elektrische boiler accessoires bij elkaar. Het is belangrijk dat je bij het bestellen van de boiler bekijkt welke accessoires erbij horen. Bij het installeren van een elektrische boiler heb je bijvoorbeeld altijd een inlaatcombinatie nodig. Daarnaast bieden wij ook verschillende accessoires aan waarmee jij aanzienlijk kan besparen in water- en energiekosten. Wij raden je daarom aan een kijkje te nemen bij onze elektrische boiler accessoires, wie weet zit er iets tussen wat jij niet kan missen! Lees meer.

Waarom zijn elektrische boiler accessoires zó belangrijk?

  • Helpen jou met het besparen van water en energie
  • Beschermen jouw boiler zodat jij hier extra lang mee kan doen
  • Bieden jou naast lagere rekeningen ook nog eens comfort die jij gewend bent 

Ben jij nieuwsgierig geworden naar de accessoires die wij verkopen? Lees dan verder en ontdek welke accessoire het beste bij jou past.

Inlaatcombinatie elektrische boiler

We hebben het net al een beetje verklapt, maar de inlaatcombinatie is noodzakelijk als je een elektrische boiler bestelt. Zonder deze kan jij of één  van onze monteurs de boiler niet installeren. Een inlaatcombinatie is een overdrukventiel. Deze moet je kopen om jouw boiler te beschermen. Als de boiler gaat opwarmen, ontstaat er druk in het boilervat. Deze druk moet ergens heen, anders dan kan het boilervat beschadigd worden. De inlaatcombinatie zorgt ervoor dat de druk de boiler op een veilige manier kan verlaten.

Maar hoe weet ik nu welke inlaatcombinatie geschikt is voor mijn boiler? Dat is een hele goede vraag. Bij Boilergigant verkopen wij boilers van verschillende merken en maten. Dat betekent dat niet iedere boiler dezelfde inlaatcombinatie nodig heeft. Wij hebben het makkelijk voor jou gemaakt. Bij het kopen van de boiler kan je namelijk verschillende accessoires aanvinken die jij toe wilt voegen aan jouw winkelwagen. Bij de boiler staat altijd de juiste inlaatcombinatie aangegeven die bij de boiler hoort. Zo hoef jij hier zelf geen research meer over te doen. Ontdek nu de inlaatcominaties van Itho Daalderop en Inventum bij de elektrische boiler accessoires op Boilergigant.  

Waterbesparende doorstroombegrenzer van Comfortsaver

Stel je voor: een kleine accessoire waarmee aanzienlijk in water en energie kan besparen. Die hebben wij voor jou! De Comfortsaver doorstroombegrenzer is een klein en compacte accessoire die je onder jouw boiler plaatst.  Hiermee wordt jouw instromende hoeveelheid water enorm teruggebracht. Ongeacht de kraan of douchekop die jij hebt, zal gemiddeld 8 liter water per minuut uit jouw kraan stromen als deze open staat. De doorstroombegrenzer is een mooie aanvulling op de elektrische boiler waarmee jij aanzienlijk in water kan besparen. Ontdek de Comfortsaver doorstroombegrenzer.

Een aantal voordelen van de Comfortsaver doorstroombegrenzer op een rijtje:

  • Water- en energiebesparend
  • Klein en compact formaat
  • Makkelijk te plaatsen onder jouw boiler
  • Geen verlies in comfort

De Comfortsaver doorstroombegrenzer is een mooie aanvulling op jouw elektrische boiler. Heb jij hulp nodig bij het uitzoeken van een elektrische boiler? Ontdek de Boilerwijzer en vind de boiler die het beste bij jouw huishouden past.

Waterbesparende douchekop

Wist jij dat je bij een huishouden van 4 personen gemiddeld 119 liter water per dag verbruikt onder de douche? Dit is een enorme hoeveelheid en dus de reden waarom jouw water- en energierekeningen blijven stijgen. Comfortsaver komt met nóg een oplossing waarmee jij kan besparen. Met de waterbesparende set van Comfortsaver kan jij water besparen én genieten van de comfort van jouw douche. Doordat de douche adapter lucht zuicht en dit injecteert in het douchewater, worden de waterdruppels zachter en jouw comfort groter. Doordat je 50% extra water bespaard, bespaar je ook tot wel 30% aan energie. Deze doucheset is dus dé accessoire voor jou als je houdt van een waterbesparend en comfortabel leven. Bekijk de waterbesparende doucheset van Comfortsaver op Boilergigant.

Contact | Elektrische boiler accessoires

Boilergigant heeft een ruim assortiment aan elektrische boiler accessoires. Wij begrijpen het helemaal als je het moeilijk vindt om de juiste accessoires te vinden. Heb jij hulp nodig bij het kiezen van de juist accessoires voor jouw boiler? Onze boiler expert Marcel staat voor jou klaar! Hij helpt jou met alle mogelijke vragen en praat jou graag bij over de laatste trends en ontwikkelingen in de wereld van de accessoires. Bekijk de klantenservice pagina en bel, chat of mail met Marcel.