Filteren

Energie label
Afmetingen hxbxd
Gewicht gevuld
 

Grote boilers 50 liter Itho Daalderop boiler 50 liter

Itho Daalderop boiler 50 liter

Itho Daalderop 50 liter boiler

Op onze website staat een ruim assortiment aan elektrische boilers.

De Itho Daalderop 50 liter boiler is geschikt voor een kleine woning. De boiler heeft een compacte vorm en neemt dus weinig ruimte in beslag. Je bespaart op het gebied van water en energie met deze boiler. Dit komt omdat de boiler weinig warmteverlies geeft.

Wil je meer weten? Lees hier verder.

 

Boiler van Itho Daalderop

Een aantal feiten over de Itho Daalderop 50 liter boiler:

  • Water- en energiebesparend;

  • Compact;

  • Laag in onderhoud

  • Goed geïsoleerd boilervat.

Over Itho Daalderop

Al 20 jaar is Itho Daalderop marktleider. Misschien heb je er al wel eens van gehoord, want er hangt namelijk in twee van de drie huishoudens een installatie van Itho Daalderop. De missie van Itho Daalderop luidt dan ook als volgt: Climate for life.

Verder staat energieneutraal produceren dan ook centraal bij Itho Daalderop. Lees meer over Itho Daalderop.

Kleine boiler van Itho Daalderop

Naast een grote elektrische boiler van Itho Daalderop verkopen wij ook keukenboilers. Deze zijn perfect gemaakt voor het leveren van warm water in de keuken.

Ben je benieuwd naar het aanbod keukenboilers? Deze zijn er namelijk in 5 liter, 10 liter en 15 liter. Bekijk de keukenboilers pagina hier.

Verschillende soorten grote boilers

Wij snappen dat je misschien niet goed weet welke boiler het beste bij jou past. Daarom hebben we een handig hulpmiddel ontwikkeld, namelijk de boilerwijzer. Met de boilerwijzer heb je binnen enkele seconden een goed beeld welke boiler bij jou past.

Je hoeft alleen een paar vragen in te vullen. Start de boilerwijzer.

Accessoires voor een grote boiler

Je wilt natuurlijk niet dat de nieuwe boiler snel kapot gaat. Met een inlaatcombinatie ga je dit tegen. Wanneer het water in de boiler opwarmt kan er interne overdruk ontstaan.

Deze overdruk kan schadelijk zijn voor de boiler. De inlaatcombinatie zorgt ervoor dat de interne overdruk de boiler verlaat zonder schade aan te richten.

Ontdek de boiler accessoires.

Monteren van een 50 liter boiler

Geef jij de montage van een nieuwe boiler liever uit handen? Neem dan een kijkje bij onze montageservice. Deze service is gemakkelijk te gebruiken. Het enige wat je hoeft te doen is de montageoptie aanvinken tijdens het plaatsen van een bestelling.

Nadat de bestelling is afgerond neemt een monteur binnen 48 uur telefonisch contact op om een afspraak in te plannen.

Bekijk de montageservice pagina.

Contact met Boilergigant

Een boiler expert helpt je graag verder met al jouw vragen? Weet je bijvoorbeeld niet goed of deze boiler bij jou past en wat je allemaal moet bestellen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Dit kan via een chat, telefonisch of de mail.