Stichting Water for Life

De missie van Stichting Water for Life luidt als volgt: Mensen in arme wijken wereldwijd toegang geven tot water en een toilet. Wereldwijd zijn er ruim 884 miljoen mensen die geen toegang hebben tot schoon water. Dit is de harde realiteit waar Water for Life tegen strijdt. Als waterexpert ondersteunt Boilergigant deze stichting maar al te graag. Wij weten als geen ander hoe belangrijk schoon water is en daarom doneren wij maandelijks een bedrag aan deze stichting. Op deze manier willen wij een bijdrage leveren aan de mensen die schoon water het hardst nodig hebben.

In Nederland is het vanzelfsprekend dat er schoon drinkwater uit de kraan komt, om deze reden moeten wij dan ook extra zuinig zijn met dit water. Dit is waar Boilergigant om de hoek komt kijken. Door een boiler aan je huishouden toe te voegen bespaar je water én energie. Dit is niet alleen beter voor jouw portemonnee, maar ook voor het milieu. Om jouw huishouden nog een extra stapje te verduurzamen, kun je de Comfortsaver inzetten. Dit is een adapter met douchekop die jouw douchbeurt duurzamer en comfortabeler maakt.

Kortom, met jouw aankoop bij Boilergigant verduurzaam je niet alleen jouw huis, maar ondersteun je ook mensen in nood!

 

Wie is Water for Life?

Stichting Water for Life strijdt wereldwijd voor schoon drinkwater en een toilet voor iedereen. De stichting is een initiatief van de Nederlandse drinkwaterbedrijven Evides Waterbedrijf, Vitens, Waterbedrijf Groningen, WML en PWN. Dankzij hun jarenlange ervaring in waterzuivering weten zij als de beste hoe het is om betrouwbaar water te leveren. Hun kennis zetten zij in om collega-waterbedrijven in lage inkomenslanden te helpen. Het doel is om samenwerkingen aan te gaan met lokale waterbedrijven. Gezamenlijk zorgen zij voor de infrastructuur van waterleidingen, publieke watertappunten en huisaansluitingen. Daarnaast bouwen zij toiletten voor huishoudens, scholen en ziekenhuizen.

Echter is het delen van kennis niet voldoende om schoonwater te leveren. Geld is ook hard nodig om pompen en waterleidingen aan te schaffen om deze vervolgens te plaatsen. Dit is de reden dat Stichting Water for Life is opgericht. Dankzij donaties kunnen zij dit plaatje realiseren en mensen in nood helpen. Met een dankbaar hart kan Water for Life mededelen dat zij meer dan 45.000 vaste donateurs hebben! Daarnaast ontvangen zij ieder jaar van honderden particulieren en bedrijven schenkingen. Naast dit wordt er ook geld ingezameld met acties en evenementen. Echter zijn er enorm veel mensen die hun hulp nodig hebben en daarom is iedere donatie, groot of klein, van harte welkom. Met slechts 5 cent per dag, 18 euro per jaar, help jij 1 persoon aan duurzame toegang tot drinkwater en/of een toilet. Zo hopen zij telkens een stap verder te komen om iedereen voorzien van schoon water en toiletten.

Hoe werkt het

Bestel een product

Bestel een product

Wanneer jij een product besteld bij Boilergigant wordt er een deel van dit bedrag opzij gezet voor Water for Life

Doneer aan het goede doel

Doneren

Per maand doneert Boilergigant een bedrag aan Water for Life.

Schoon water

Schoon water

Samen strijden we voor schoon water en toiletten voor iedereen!

Doneren aan Stichting Water for Life

Wil jij zelf een donatie doen aan Water for Life? Dat kan! Met jouw donatie komt Water for Life steeds dichter bij hun ideale toekomstbeeld: schoon water en toiletten voor iedereen. Je kunt een eenmalige donatie doen of een vaste donateur worden. Daarnaast kun je periodieke donatie doen met belastingvoordeel. Ben jij klant van Evides Waterbedrijf of Vitens? Dan kan je ook doneren via je waterrekening. Wanneer je een groot bedrag wil doneren kan je samen met collega’s, school of sportverenigingen een actie opzetten om geld op te halen voor Water for Life.

Steun de actie om schoonwater en toiletten te realiseren voor iedereen: www.waterforlife.nl

Bekijk alvast onze producten

Contact met Boilergigant

Bij Boilergigant hebben wij meer dan 25 jaar ervaring in warmwater-oplossingen. Bij vragen of advies kan je terecht bij ons team van experts. Van maandag t/m vrijdag 8.00 tot 21.00 uur is de klantenservice te bereiken via 088-166 17 05. Je hebt ook de mogelijkheid om een e-mail te sturen. Dat kan via info@boilergigant.com. Direct antwoord op je vraag? Start dan een chat met onze expert Marcel. 

 

Bel met Marcel  Chat met Marcel  Mail met Marcel

Boilergigant

Aventurijn 204

3316 LB Dordrecht

088 - 166 17 05

info@boilergigant.com