Wat vinden onze producten?

Itho Daalderop Close-in 10 liter

Sinds ik in het keukenkastje van Daniël ben geplaatst, bespaar ik hem energie, geld en tijd.

Een tijd geleden was Daniël op zoek naar een oplossing voor het warme water in zijn keuken. Hij moest namelijk erg lang wachten. Daniël is daarom op zoek gegaan naar een waterbesparende oplossing en kwam toen bij mij terecht! Ik heb mijn plekje gevonden in het keukenkastje en voorzie Daniël en zijn gezin van warm water.

Itho Daalderop keukenboiler close-in 10

Itho Daalderop 80 liter

Eindelijk kan ik mijn slimme functie inzetten voor een gezin!

Een gezin heeft mij onlangs besteld bij Boilergigant. Na een korte periode in het magazijn ben ik terecht gekomen in het gezellige huis van familie de Jong. Ik voelde mij hier snel thuis, omdat ik ze heb leren kennen aan de hand van hun watergebruik. Mijn slimme functie meet het watergebruik van de familie. Hierdoor kan ik mijn opwarmtijd aanpassen naar het waterverbruik van de familie de Jong.

Itho Daalderop smart boiler 80 liter

Selsiuz kokend water kraan goud

Ik sta echt in het middelpunt van de keuken.

Patricia vertelde mij dat de keuken haar lievelingsplek is geworden in huis, sinds zij mij heeft aangeschaft. Ik val op en krijg enorm veel complimenten. Dankzij mijn grote vriend, de combi boiler, zet ik in een handomdraai een kopje thee. Zij en haar vriendinnen zijn echte theeleuten, ik voel me helemaal op mijn plek!

Hotspot Titanium Vitoria Gold met Combi boiler

Comfortsaver set

Besparen doen we samen!

Sinds ik in de badkamer van Jeroen ben geplaatst, doucht hij met minder water en meer comfort. Dit komt door mijn handige openingen aan de zijkant waar ik lucht opzuig. Jeroen bespaart hierdoor 50% water en tot wel 30% energie. Hij blij, het milieu blij en hierdoor ben ik ook blij!

Comfortsaver set