Filteren

 

Grote boilers 80 liter Nibe boiler 80 liter

Nibe boiler 80 liter

Nibe 80 liter boiler

Op zoek naar een boiler voor 3 personen? Dan is een Nibe 80 liter boiler perfect. Je geniet met deze boilers namelijk moeiteloos van warm water! Lees verder.

Nibe 80 liter boiler

De Nibe 80 liter boilers zijn perfect voor elk huishouden van gemiddeld 3 personen. Met zo’n elektrische boiler voorzie je namelijk de gehele woning van warm water. En wachten tot het warme water uit de kraan komt? Dat is verleden tijd! Zodra je de kraan opendraait geniet je namelijk direct van warm water. Handig ook voor de waterrekening.

Voordelen van een grote boiler:

 • Je geniet overal in huis van warm water;

 • Elektrisch dus geen gasaansluiting nodig;

 • Waterbesparend omdat je direct warm water tapt;

 • Lange levensduur.

De kwaliteit van Nibe

Nibe vindt duurzaam wonen en zorgeloos comfort erg belangrijk. Het bedrijf, met inmiddels al meer dan 40 jaar ervaring, weet altijd de beste kwaliteit te leveren op het gebied van energieoplossingen in huis. Nibe gebruikt de zware eisen van het Scandinavische klimaat als uitgangspunt voor hun ontwikkelingen. Daarom genieten ook zo veel mensen vandaag de dag van oplossingen van Nibe! Lees hier meer over Nibe.

Welke boiler past bij mij?

Welke boiler je kiest, hangt volledig af van jouw huishouden. Heb jij een groot huishouden? Dan zul je een grotere boiler moeten aanschaffen. Om je een beeld te geven van wat je ongeveer nodig hebt, hebben wij een lijst met gemiddelden opgesteld. Houd er wel rekening mee dat de exacte hoeveelheid kan variëren op basis van verschillende factoren, waaronder het type douchekop dat je gebruikt.

 • 30 liter: geschikt voor een gemiddeld eenpersoonshuishouden;

 • 50 liter: geschikt voor een gemiddeld eenpersoonshuishouden dat iets meer warm water gebruikt;

 • 60 liter: geschikt voor een gemiddeld tweepersoonshuishouden;

 • 80 liter: geschikt voor een gemiddeld huishouden van 3 personen;

 • 100 liter: geschikt voor een gemiddeld huishouden van 3 à 4 personen;

 • 120 liter: geschikt voor een gemiddeld huishouden van 4 à 5 personen;

 • 150 liter: geschikt voor grote gezinnen die veel warm water gebruiken.

Je kan ook altijd gebruik maken van onze Boilerwijzer! Dit initiatief helpt jou bij het vinden van de ideale boiler. Dit is een keuzehulp en worden verschillende vragen gesteld, waardoor je uiteindelijk jouw ideale boiler krijgt.

Boiler installatie door Boilergigant

Zorgen over de installatie? Niet nodig! Je kunt het gehele proces namelijk aan ons overlaten. Wanneer je kiest voor onze installatieservice profiteer je van de skills van een erkende monteur. Hij zal het installatieproces namelijk van A tot Z voor je in orde maken. Zo weet je zeker dat jij je nieuwe boiler optimaal kunt gaan gebruiken. Meer weten over deze service? Bekijk montage en installatie.

Comfortsaver bespaart

De Comfortsaver is een kleine toevoeging met grote gevolgen. Door dit item in huis te halen bespaar je namelijk tot wel 50% water en 30% energie. Dat is nog eens fijn voor de portemonnee! Op zoek naar meet van dit soort handige tools? Bekijk dan alle accessoires.

Neem contact op met Boilergigant

Je wil natuurlijk niet rondlopen met vragen. Stel ze daarom gerust! Een van onze experts helpt jou graag via de chat, mail of telefoon.