Filteren

Afmetingen hxbxd
Gewicht gevuld
Montage
Spanning
 

Grote boilers 120 liter Stiebel Eltron boiler 120 liter

Stiebel Eltron boiler 120 liter

Stiebel Eltron 120 liter boiler

De Stiebel Eltron 120 liter boilers zijn perfect voor iedereen die veel warm water nodig heeft in huis. Warm douchen, badderen, je gezicht wassen: het kan allemaal met deze grote boilers! Lees meer.

Stiebel Eltron 120 liter boiler

Een Stiebel Eltron 120 liter boiler is perfect voor huishoudens van zo’n 4 à 5 personen. Wanneer iedereen in huis graag warm doucht of baddert, is het handig om een ruime boiler te kiezen als deze. Deze boilers zijn allemaal elektrisch, waardoor je dus geen gas verbruikt. Verder kun je deze grote boilers ook gebruiken om mobiel sanitair mee te voorzien.

Voordelen van een grote boiler:

  • Overal in huis direct warm water;

  • Volledig elektrisch dus geen gasverbruik;

  • Energiebesparend wegens de goede isolatie;

  • Passende boiler voor elk huishouden.

De kwaliteit van Stiebel Eltron

Stiebel Eltron ontwikkelt alleen maar producten van topklasse. De organisatie weet uitstekende kwaliteit te leveren door regelmatig verschillende controles en testen uit te voeren. En hier staat Stiebel Eltron zeker voor in het zonnetje! Zo hebben zij al vele nominaties en prijzen in ontvangst mogen nemen. Klik hier om meer te lezen over Stiebel Eltron.

Welke boiler moet ik kiezen?

Welke boiler je moet kiezen is een belangrijke vraag. Zeker als de 120 liter niet geschikt is voor jouw huishouden. Om je een idee te geven hebben wij de capaciteiten even voor je opgesomd. Dit zijn echter wel gemiddelden. De exacte capaciteit hangt af van meerdere factoren, waaronder welk soort douchekop jij gebruikt.

  • 30 liter: geschikt voor een gemiddeld eenpersoonshuishouden;

  • 50 liter: geschikt voor een gemiddeld eenpersoonshuishouden dat iets meer warm water gebruikt;

  • 80 liter: geschikt voor een gemiddeld huishouden van 3 personen;

  • 100 liter: geschikt voor een gemiddeld huishouden van 3 à 4 personen;

  • 120 liter: geschikt voor een gemiddeld huishouden van 4 à 5 personen;

  • 150 liter: geschikt voor grote gezinnen die veel warm water gebruiken.

Boiler installatieservice van Boilergigant

Kies jij ook graag voor gemak? Kies dan voor onze installatieservice. Met deze service ben je namelijk volledig van het gedoe van zo’n installatie af. Een van onze erkende monteurs zal de klus van A tot Z van je overnemen, zodat jij je bezig kunt houden met zaken die voor jou belangrijk zijn. Geniet dus moeiteloos van warm water! Meer informatie vind je bij montage en installatie.

Accessoires om geld mee te besparen

Accessoires kunnen mooi zijn, maar ook handig. Ze zijn vooral handig wanneer je ermee bespaart. Het perfecte voorbeeld hiervan is de Comfortsaver. Hiermee bespaar je namelijk tot wel 50% water en 30% energie! Benieuwd naar meer? Bekijk dan alle accessoires.

Contact met Boilergigant

Heb je vragen? Stel ze gerust. Een van onze experts beantwoordt ze namelijk met veel plezier! Aarzel niet en open de chat, mail ons of pak de telefoon.