Filteren

Gewicht gevuld
Montage
Vermogen
Stilstandsverlies
 

Keukenboilers 10 liter Itho Daalderop boiler 10 liter

Itho Daalderop boiler 10 liter

Itho Daalderop keukenboiler 10 liter

Gebruik je niet veel maar ook niet weinig warm water in de keuken? Dan is de Itho Daalderop 10 liter boiler perfect voor jou. Dit tussenformaat zorgt voor warm water in de keuken en de boiler kun je gemakkelijk kwijt. Dit komt omdat hij een compacte vorm heeft. Hierdoor blijft jouw keuken strak! Lees verder.

Over Itho Daalderop

Itho Daalderop is al ruim 20 jaar marktleider in de boilermarkt. Het is daarom ook waarschijnlijk dat je de naam al een keer voorbij hebt horen komen. Een leuk feitje over Itho Daalderop is dat twee op de drie huishoudens een installatie van hen in huis heeft. Lees meer over het bedrijf.

Itho Daalderop boiler 10 liter

De 10 liter boiler van Itho Daalderop is ideaal wanneer je een gemiddeld gebruik in de keuken hebt. Daarnaast zorgt deze elektrische keukenboiler ervoor dat je warmteverlies minimaal wordt. Dit komt omdat de afstand tussen de kraan en de boiler klein is. Je kunt ervoor kiezen om hem in een keukenkastje te plaatsen (close in boiler) of boven de kraan op te hangen (close up boiler). Let op bij het bestellen want hier zit groot verschil in.

Een aantal voordelen van de Itho Daalderop 10 liter keukenboilers:

  • Direct warm water;

  • Kleine boiler die weinig ruimte in beslag neemt.

  • Staat onafhankelijk van het centrale verwarmingssysteem.

  • Verschillende types beschikbaar.

Verschillende Itho Daalderop keukenboiler

Het kan voorkomen dat een 10 liter keukenboiler net te veel of te weinig is. Gelukkig hebben wij een ruim assortiment, we leggen de verschillen graag even uit:

  • 5 liter: Geschikt voor weinig gebruik van warm water in de keuken (handen wassen of een pannetje vullen).

  • 15 liter: Voor veel gebruik van warm water in de keuken (afwassen, handen wassen, pannen vullen, et cetera).

Grote boiler van Itho Daalderop

We snappen dat een keukenboiler niet groot genoeg is voor iedereen. Daarom hebben wij grote elektrische boilers in ons assortiment. Met een grote boiler kan je tot wel 25% energie besparen. Een Itho Daalderop grote boiler gebruikt warm water voor bijvoorbeeld de bad of douche. Net als de keukenboilers zijn de grote boilers elektrisch.

Montage voor een keukenboiler

De aanschaf van een keukenboiler is de eerste stap richting verduurzaming, maar deze moet ook geïnstalleerd worden. Wie kan dit beter dan een ervaren monteur? Wil je hier gebruik van maken hoef je alleen de montageoptie aan te vinken tijdens het bestellen van de boiler. Zodra de bestelling is afgerond zal een monteur binnen 48 uur telefonisch contact opnemen om een afspraak in te plannen. Bekijk de montageservice.

Contact met de boiler specialisten

Wij horen graag feedback over onze website en service. Dit kan door contact met onze klantenservice op te nemen. Je kunt met ons chatten, bellen of mailen.