Welkom bij de Boilerwijzer | Jouw persoonlijke keuzehulp

Het vinden van de juiste boiler is best een uitdaging. Iedereen heeft natuurlijk andere wensen en behoeften en het is belangrijk dat een boiler goed aansluit op de jouwe. Ook zijn er enorm veel verschillende soorten, maten en termen. Daardoor kun je gemakkelijk het overzicht in de boiler jungle verliezen. Daarom hebben wij de Boilerwijzer voor je ontwikkeld. Met deze handige tool kun jij namelijk zonder enige expertise over boilers jouw ideale boiler uitzoeken. Probeer dus vooral onze Boilerwijzer en kom binnen 30 seconden achter het antwoord!

De werking van de Boilerwijzer is vrij simpel. Je klikt op de startknop en begint met jouw zoektocht naar de juiste boiler. Er opent dan een venster waarin jou verschillende vragen worden gesteld. Bij elke vraag kies je voor het antwoord dat het beste aansluit op jouw wensen en behoeften. Heb je alle vragen beantwoord? Super! Dan toont de Boilerwijzer meteen de boilers die het beste aansluiten op jouw wensen. Vervolgens kun je de drie opties tegen elkaar afwegen en voilà: je hebt de perfecte boiler gevonden!

Misschien weet je wel wat je behoeftes zijn, maar weet je niet wat voor boiler daar goed bij past. Of misschien heb je al een boiler op het oog, maar wil je een extra bevestiging dat dit de juiste keuze is. Wanneer je nog niet volledig overtuigd bent van je keuze, is het handig om er eens op een andere manier naar te kijken. Onze Boilerwijzer neemt al jouw twijfels weg door je meteen te voorzien van de beste mogelijkheden. Aarzel je toch nog of wil je gewoon even over je opties sparren met een expert? Dan kun je altijd even contact met ons opnemen.

Binnen ons assortiment aan boilers vind je veel verschillende mogelijkheden. Zo kun je bijvoorbeeld gaan voor een keukenboiler, maar ook voor een grote boiler. Een keukenboiler gebruik je voor warm water in de keuken en een grote boiler voor sanitair warm water. Binnen deze typen boilers zijn er ook weer enorm veel opties. Zo kun je onder andere kiezen tussen verschillende formaten en functionaliteiten.

Bij keukenboilers kun je kiezen voor een inhoud tussen de 5 liter en 15 liter. Hierbij is het belangrijk om na te denken hoeveel warm water je ongeveer in de keuken wil gebruiken. Was je bijvoorbeeld veel vaat af? Dan is het verstandig om een grotere inhoud te kiezen. Hetzelfde geldt eigenlijk voor de grote boilers. Denk na hoeveel er gemiddeld per persoon wordt gedoucht zodat je de inhoud perfect afstemt op de warm water behoefte binnen jouw huishouden.

Daarnaast heb je ook nog de keuze tussen verschillende merken zoals Selsiuz, Itho Daalderop, Stiebel Eltron, Inventum en meer. Welke boiler je ook kiest, bij Boilergigant weet je dat de kwaliteit van het hoogste niveau is. Waarom? Omdat wij uitsluitend boilers van merken aanbieden waarvan wij 100% zeker weten dat de kwaliteit tiptop in orde is. Dit is namelijk iets wat wij heel belangrijk vinden en dus ook erg serieus nemen. Verder zijn alle topmerken die wij aanbieden ook optimaal bezig met duurzaamheid. Dat betekent dus ook meteen dat je met deze merken een milieuvriendelijkere boiler in huis haalt. En hoe milieuvriendelijker jouw boiler is, hoe meer energie je bespaart en hoe voordeliger je uit bent.

Wij wensen je veel succes tijdens je zoektocht naar de ideale boiler. Het is soms even wikken en wegen, maar dat is het uiteindelijk helemaal waard wanneer je de perfecte match vindt. We hopen dan ook dat je snel kunt gaan genieten van warm water op jouw manier. Mocht je behoefte hebben aan persoonlijk advies, dan staan onze experts graag voor je klaar. Je kunt ze al jouw vragen stellen via de chat, mail of telefoon.

Water- en energiebesparende boiler