Filteren

Gewicht gevuld
 

Keukenboilers 5 liter Itho Daalderop boiler 5 liter

Itho Daalderop boiler 5 liter

Itho Daalderop keukenboiler 5 liter

Ben je op zoek naar een kleine boiler voor in de keuken? Dan zit je met een Itho Daalderop 5 liter boiler goed gebakken. De 5 liter boilers van Itho Daalderop zijn plintboilers. De naam zegt het al, deze boiler plaats je achter de plint. Lees verder.

Over het merk Itho Daalderop

Itho Daalderop heeft een missie voor zichzelf opgesteld. Volledig energieneutraal produceren in 2030. Hier sluit de missie “Climate for life” perfect op aan. Doordat de productielocatie lokaal gelegen is worden er geen onnodige productiekilometers gemaakt. Dit is draagt nu al bij aan de missie van Itho Daalderop. Lees meer over Itho Daalderop.

5 liter boiler van Itho Daalderop

Met een keukenboiler bespaar je op warmteverlies. Dit komt omdat het warme water een kleine afstand tussen de kraan en tank aflegt. Een keukenboiler komt van pas als je snel warm water wilt gebruiken in de keuken. De 5 liter boiler van Itho Daalderop is geschikt voor wanneer je af en toe warm water gebruikt in de keuken. Naast een plintboiler zijn er ook boilers voor onder de gootsteen (close in boiler) en voor boven de gootsteen (close up boiler).

De voordelen van een Itho Daalderop 5 liter keukenboiler:

  • Snel warm water;

  • Besparing op warmteverlies;

  • Een compacte boiler die weinig ruimte inneemt.

Andere keukenboilers van Itho Daalderop

Ben je op zoek naar een grotere boiler dan de 5 liter keukenboiler? Lees dan snel verder. Itho Daalderop heeft namelijk ook boilers met een groter capaciteit.

  • 10 liter: Geschikt voor gemiddeld gebruik van warm water in de keuken (een pan warm water vullen, vieze borden afspoelen).

  • 15 liter: Geschikt voor veel gebruik van warm water in de keuken (regelmatig afwassen, pannen vullen, et cetera).

Grote boilers van Itho Daalderop

Itho Daalderop heeft naast keukenboilers ook grote boilers in haar assortiment. Deze boilers zijn geschikt voor wanneer je meer wilt besparen in huis. Denk aan warm water voor onder de douche of uit de wastafel. Daarnaast zijn alle Itho Daalderop grote boilers net zoals de Itho Daalderop keukenboilers elektrisch.

Montage voor een keukenboiler

We begrijpen dat niet iedereen even handig is met klussen. Daarom hebben wij een montageservice opgericht. Wanneer je voor deze optie kiest komt er een ervaren monteur bij jou thuis langs om de keukenboiler te plaatsen. Je geniet van de nieuwe boiler zonder dat jij je zorgen hoeft te maken of hij goed aangesloten is. Ontdek de montageservice.

Contact met Boilergigant

Wil je graag meer informatie over de keukenboilers en de mogelijkheden hiervan? Neem dan contact op met onze klantenservice. Dit kan via een chat, telefonisch of de mail.