Elektrische boilers 30 liter

30 liter

Elektrische boiler 30 liter

Ben jij op zoek naar een kleine elektrische boiler?

Dan is de elektrische boiler 30 liter de boiler voor jou! Een elektrische boiler is er in verschillende vormen en maten. Een boiler met een inhoud van 30 liter is perfect als jij woont in een kleine woning. Het is zeer geschikt voor een eenpersoonshuishouden.

De boiler is van compact formaat, maar zorgt ervoor dat jij over voldoende water beschikt. Lees meer.

Een aantal voordelen van de elektrische boilers 30 liter op een rijtje:

  • Eenvoudig te monteren;

  • Onderhoudsvrij;

  • Werkt water en energiebesparend;

  • Geïsoleerd vat waardoor jouw water lang warm blijft.

Boilergigant heeft een handige tool ontwikkeld. Met de Boilerwijzer weet jij namelijk in enkele seconden  welke 30 liter boiler er perfect bij jou past. Ben jij ook zo nieuwsgierig welke 30 liter boiler jouw beste vriend in huis wordt? Voltooi de Boilerwijzer.

Kleine boiler

De kleine boilers die te vinden zijn op Boilergigant zijn gemaakt van materiaal van hoge kwaliteit. Door het koperen of stalen vat van de boiler blijft jouw water extra lang warm. Zo kan de boiler makkelijk het water opwarmen waarna het voor een langere tijd warm blijft. Met deze boilers ga je daarom warmteverlies tegen en verbruik je minimaal stroomverbruik.

Een elektrische boiler 30 liter warmt het water in het vat op met behulp van een warmtespiraal. Bij de meeste boilers kan jij de gewenste watertemperatuur zelf instellen. Hierdoor blijf jij dus altijd de baas over jouw warme water. Doordat het water in de elektrische boiler c ontinu op de ingestelde temperatuur wordt gehouden, heb jij altijd direct beschikking over warm water.

Water besparen met elektrische boiler

Wist jij dat je het meeste water verbruikt onder de douche?

Gelukkig hebben wij bij Boilergigant een waterbesparende oplossing voor jouw boiler. Door een doorstroombegrenzer te plaatsen onder de  boiler wordt de hoeveelheid instromend water teruggebracht naar 5 liter per minuut. De doorstroombegrenzer kan aangesloten worden op jouw boiler ongeacht de soort kraan die jij gebruikt.

Water besparen is nog nooit zo makkelijk geweest!

Boiler merken bij Boilergigant

Boilergigant werkt samen met verschillende merken zodat wij een groot assortiment aan producten aan kunnen bieden. Hierdoor zit er altijd een boiler tussen die past bij jouw huishouden. Wij helpen jou graag met het creëren van een gezond binnenklimaat voor jouw woning. Het is namelijk een moeilijke opgave om een boiler te vinden die zich voldoet aan jouw water wensen.

Wil jij meer weten over de merken waar Boilergigant mee samenwerkt? Bekijk alle merken waar wij mee samen en ontdek meer over Inventum, Itho Daalderop en Stiebel Eltron.  

Elektrische boiler 30 liter aansluiten 

Een elektrische boiler 30 liter is relatief makkelijk te installeren. Bovendien zijn de elektrische boilers 30 liter onderhoudsarm en gaan ze voor een lange tijd mee. Een mooie investering voor op de lange termijn dus!

Daarnaast heb je voor een elektrische boiler 30 liter geen gasaansluiting nodig. In vergelijking met bijvoorbeeld een geiser is dit al een groot voordeel. Daarnaast heb jij in jouw woning ook geen luchtaanvoer of rookgasafvoer nodig.

Laat jij de installatie van jouw boiler toch liever over aan een professional? Met onze montage en installatie service is jouw boiler binnen no time geïnstalleerd. Als je gebruik wilt maken van deze service kan je dit aanvinken bij het plaatsen van de bestellen.

Let op: als je een boiler wilt installeren heb je altijd een inlaatcombinatie nodig! Anders kan onze monteur de boiler niet plaatsen. Bekijk voor meer informatie onze montage en installatie pagina.

Contact | Elektrische boilers 30 liter

Om jou zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, helpen we jou graag verder dan alleen de zoektocht naar een juiste boiler. Heb jij dus vragen over de elektrische boiler 100 liter of heb jij advies nodig van een professional? Ontdek onze klantenservicepagina en bel, chat of mail met onze boiler expert Marcel.

Filteren

Merk
Materiaal boilervat
Montage
Spanning
Tappatroon