Filteren

 

Keukenboilers 20 liter Inventum boiler 20 liter

Inventum boiler 20 liter

Inventum 20 liter keukenboiler

Wanneer je veel gebruik maakt van warm water uit de kraan in de keuken is deze boiler een goede keuze voor jou. Gemiddeld maak je 30 tot 40 keer gebruik van warm water in de keuken. Als jij hierboven zit qua gebruik is de keukenboiler 20 liter iets voor jou. Deze Inventum boiler is dus geschikt voor huishoudens die veel gebruik van warm water maken. Lees verder.

Over Inventum

Bij Inventum staat duurzame energie neutraal. Ze zijn namelijk elke dag bezig met het ontwikkelen en produceren van duurzame, energiebesparende oplossingen. In 1908 is het bedrijf Inventum begonnen met het produceren van simpele strijkijzers en beddenkruiken. Nu zijn ze uitgegroeid tot een grote speler op de markt van energiebesparende producten. Lees meer over Inventum.

Een aantal voordelen van de Inventum 20 liter keukenboiler:

  • Direct warm water;

  • Energie- en waterbesparend;

  • Is compact waardoor de boiler in het keukenkastje past.

Inventum 20 liter keukenboiler

De Inventum 20 liter keukenboiler is geschikt voor wanneer je veel warm water in de keuken gebruikt. Doordat de boiler een compacte vorm heeft kan deze makkelijk geplaats worden in het keukenkastje. Hierdoor is de afstand tussen de boiler en kraan klein. Dit zorgt ervoor dat het warmteverlies van de boiler minimaal is.

Verschillende boilers van Inventum

De Inventum 20 liter keukenboiler kan te groot zijn voor jou. Gelukkig hebben wij een ruime keuze aan Inventum boilers.

  • 5 liter: is geschikt voor weinig gebruik van warm water in de keuken (handen wassen).

  • 10 liter: is geschikt voor gemiddeld gebruik aan warm water in de keuken (handen wassen, pannen vullen).

  • 15 liter: is geschikt voor veel warm water in de keuken (afwassen, pannen vullen, handen wassen, et cetera).

Grote boiler van Inventum

Een keukenboiler zorgt voor het besparen van energie en water in de keuken. Wil je nou meer besparen thuis? Kies dan voor een grote boiler van Inventum. Een grote elektrische boiler kan tot wel 25% energie besparen. Een grote boiler gebruikt warm water voor bijvoorbeeld een bad of douche. Bekijk hier ons aanbod.

Montage voor een keukenboiler

We snappen dat niet iedereen zelf de keukenboiler wil plaatsen. Daarom hebben wij een montageservice opgericht. Hier is gemakkelijk gebruik van te maken. Het enige wat je hoeft te doen is de montageoptie aanvinken tijdens het bestellen van jouw nieuwe boiler. Hierna zal een monteur binnen 48 uur telefonisch contact opnemen om een afspraak in te plannen. Bekijk de montageservice pagina.

Contact met Boilergigant

Weet je niet goed of deze boiler bij jou past? Neem dan contact op met onze klantenservice. We helpen je super graag verder! Je kunt met ons chatten, bellen of mailen.