Filteren

Materiaal boilervat
Tappatroon
Afmetingen hxbxd
Gewicht gevuld
Spanning
Stilstandsverlies
 

Grote boilers 120 liter Itho Daalderop boiler 120 liter

Itho Daalderop boiler 120 liter

Itho Daalderop boiler 120 liter

Heb jij een huishouden van zo’n vier á vijf personen en willen jullie allemaal genieten van warm water? Dan is een Itho Daalderop boiler 120 liter perfect. Bekijk op deze pagina alle mogelijkheden en stap voor je het weet onder die heerlijk warme douche! Lees meer.

 

Itho Daalderop boiler 120 liter

Itho Daalderop boiler 120 liter

Een Itho Daalderop boiler 120 liter is ideaal voor grotere huishoudens die graag warm water gebruiken. Deze boilers zijn geschikt voor huishoudens van gemiddeld vier á vijf personen. Je geniet met dit toestel overal in huis van warm water.

Houd je van een lekker warm bad? Was je ’s morgens graag je gezicht aan de wastafel met warm water? Kan jij ook genieten van een warme douche? Reken dan zeker op deze grote boilers van Itho Daalderop, waarbij gemak en comfort voorop staan!

Voordelen van een grote boiler

 • Warm water overal in jouw woning;

 • Elektrisch dus geen gasaansluiting nodig;

 • Het water blijft verwarmd wegens de goede isolatie, dus je bespaart op energie;

 • Lange levensduur.

Milieuvriendelijk comfort van Itho Daalderop

Itho Daalderop kent de Nederlandse woning als geen ander. Daarom zie je het merk ook zo veel terug in Nederlandse huishoudens. Zij weten precies wat wij nodig hebben en weten daarom altijd oplossingen van de beste kwaliteit op de markt te brengen.

Verder streeft Itho Daalderop naar een wereld onafhankelijk van gas. Daarom richten zij zich op 100% elektrische oplossingen. Zo zorgen zij dat we het milieu een handje helpen, zonder in te leveren op comfort.

Meer weten? Bekijk Itho Daalderop.

Welke boiler heb ik nodig?

Je wil natuurlijk wel zeker weten dat je de juiste boiler uitkiest. Je kunt namelijk kiezen tussen verschillende typen boilers, maar binnen die typen heb je ook weer verschillende soorten en maten.

Verschillende soorten boilers

Twee belangrijke soorten elektrische boilers zijn keukenboilers en grote boilers. Keukenboilers gebruik je voornamelijk in de keuken. Deze plaats je in de buurt van de keukenkraan waardoor je altijd direct warm water kunt tappen, zonder te wachten. Dit type boiler staat los van het centrale verwarmingssysteem en is dus uitsluitend bedoeld voor de kraan/kranen waar deze bij in de buurt staat.

Een grote boiler daarentegen voorziet de gehele woning van warm water. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de warme douche die je neemt of het warme bad waar je in stapt. Grote boilers zijn overigens ook te gebruiken voor mobiel sanitair. Verder kent Itho Daalderop de volgende soorten grote boilers:

 • Smart-upp: de energiezuinigste boiler in het assortiment (12% energiebesparing). Hij heeft een zelflerend tapvermogen en een app.

 • Mono: maakt gebruik van nachtstroom.

 • Mono Plus: is voorzien van een verwarmingselement met een hoog vermogen. Hiermee kun je het water snel opwarmen.

 • Mono-3: is voorzien van die verwarmingselementen en maakt gebruik van driefasenkrachtstroom.

 • Duo: een combinatie van Mono en Mono Plus. Deze maakt voornamelijk gebruik van goedkope nachtstroom, maar je kunt overdag alsnog snel bijverwarmen.

Capaciteiten grote boilers

Ga je voor een grote boiler? Dan moet je natuurlijk wel weten welke je nodig hebt. De grote boilers variëren over het algemeen namelijk in capaciteit van 30 tot en met 150 liter. Om jou een beeld te geven van welke boiler jij nodig hebt, hebben wij ze voor je opgesomd.

 • 30 liter: geschikt voor een gemiddeld eenpersoonshuishouden;

 • 50 liter: geschikt voor een gemiddeld eenpersoonshuishouden dat iets meer warm water gebruikt;

 • 80 liter: geschikt voor een gemiddeld huishouden van 3 personen;

 • 100 liter: geschikt voor een gemiddeld huishouden van 3 à 4 personen;

 • 120 liter: geschikt voor een gemiddeld huishouden van 4 à 5 personen;

 • 150 liter: geschikt voor grote gezinnen die veel warm water gebruiken.

Boiler laten installeren door Boilergigant

Misschien zie je het niet helemaal zitten om je eigen boiler te installeren. Maak in dat geval gebruik van onze installatieservice, waarbij wij het gehele proces uit handen nemen. Van A tot Z zal alles voor je geregeld worden door een erkende monteur. Die komt bij jou langs op de afgesproken datum, past zijn magie toe en laat het genieten daarna aan jou over!

Meer informatie vind je bij montage en installatie.

Handige accessoires

Wil je graag wat meer besparen? Bekijk dan eens de waterbesparende set van Comfortsaver. Met deze kleine toevoeging bespaar je enorm op water en energie, wat dus voordelig is voor jouw rekeningen!

Natuurlijk kun je bij ons terecht voor meer van dit soort handige tools. Bekijk voor de mogelijkheden dus vooral alle accessoires.

Contact met Boilergigant

Heb je nog vragen? Een van onze experts beantwoordt ze graag voor je. Stel je vragen dus gerust via de chat, mail of telefoon.