Filteren

Tappatroon
Afmetingen hxbxd
Stilstandsverlies
 

Grote boilers 150 liter Inventum 150 liter boiler

Inventum 150 liter boiler

Inventum boiler 150 liter

Warm douchen, warm badderen, het is allemaal heerlijk. Maar je moet er wel de juiste boiler voor hebben. Heb jij een groot gezin dat houdt van warm water gebruiken? Dan is een Inventum boiler van 150 liter misschien wel wat voor jou! Lees verder.

Inventum boiler 150 liter

Voor de grotere families of huishoudens onder ons is een Inventum boiler van 150 liter de ideale oplossing. Met zo’n elektrische boiler voorzie je namelijk het hele huis van warm water. Willen er gemiddeld 5 personen achter elkaar warm douchen? Dan is een Inventum 150 liter boiler de perfecte oplossing!

Voordelen van een grote boiler van Inventum

  • Overal in huis warm water;

  • Elektrisch dus je bespaart gas;

  • Goede isolatie dus ook energiebesparend;

  • Ook inzetbaar bij mobiel sanitair.

De kwaliteit van Inventum

Inventum bestaat al zo’n 115 jaar, en is inmiddels uitgegroeid tot een merk dat niet weg te denken is uit de Nederlandse markt. Hetgeen dat mensen erg waarderen aan Inventum is de constante kwaliteit. De organisatie weet namelijk altijd het allerbeste te bieden en door hun innovatieve karakter blijven ze dit ook nog lange tijd doen!

Welke boiler heb ik nodig?

Het is altijd even zoeken naar de juiste boiler. Elk huishouden is natuurlijk anders en daar moet je rekening mee houden. Zo heeft een gezin van 6 een veel grotere boiler nodig dan een huishouden van 2 personen. Bekijk het onderstaande overzicht om een beeld te krijgen van welke boiler jij nodig hebt. Houd er wel rekening mee dat dit gemiddelden zijn, en dat de exacte hoeveelheid enigszins kan variëren. Het ligt er ook aan welke douchekop je gebruikt.

  • 30 liter: geschikt voor een gemiddeld eenpersoonshuishouden;

  • 50 liter: geschikt voor een gemiddeld eenpersoonshuishouden dat iets meer warm water gebruikt;

  • 80 liter: geschikt voor een gemiddeld huishouden van 3 personen;

  • 100 liter: geschikt voor een gemiddeld huishouden van 3 à 4 personen;

  • 120 liter: geschikt voor een gemiddeld huishouden van 4 à 5 personen;

  • 150 liter: geschikt voor grote gezinnen die veel warm water gebruiken.

Boiler installatie door Boilergigant

Boiler laten installeren? Reken maar op ons! Wij voorzien jou graag van het ultieme gemak van onze installatieservice. Er komt dan namelijk een professionele monteur bij jou langs om je nieuwe boiler te installeren. Je hoeft dus zelf de handen niet uit de mouwen te steken, maar je geniet wel van heerlijk warm water in huis! Meer weten? Bekijk montage en installatie.

Af van kalk dankzij Kalkloos

Vind jij kalk ook zo irritant? Maak dan gebruik van Kalkloos. Hiermee ben je namelijk af van de kalk- en roestvorming in de badkamer en keuken. Super handig dus! Benieuwd naar meer van dit soort handige items? Bekijk dan alle accessoires.

Contact met Boilergigant

Heb je vragen? Stel ze dan gerust. Chat, mail of bel met een van onze experts en krijg antwoord op al je vragen!