Filteren

Afmetingen hxbxd
Gewicht gevuld
 

Grote boilers 120 liter Inventum boiler 120 liter

Inventum boiler 120 liter

Inventum 120 liter boiler

Houdt jouw gezin ook zo van warm douchen? Neem dan eens een kijkje bij deze Inventum 120 liter boiler, die gemiddeld 4 à 5 personen voorzien van warm water! Lees verder.

Inventum 120 liter boiler

Een Inventum 120 liter boiler is handig voor de grotere huishoudens. Gezinnen van zo’n 4 à 5 personen bijvoorbeeld kunnen profiteren van deze boiler. Deze elektrische boilers voorzien het hele gezin namelijk van warm water. Dus moet iedereen ’s ochtends douchen? Dan is dat geen probleem!

Voordelen van een grote boiler:

 • Je hele woning is voorzien van warm water;

 • Volledig elektrisch dus je bespaart op gas;

 • Je bespaart energie wegens de goede isolatie;

 • Ook te gebruiken voor mobiel sanitair.

De geschiedenis van Inventum

Inventum draait al een lange tijd mee. Zo is het bedrijf gestart in 1908 als kleine fabriek voor elektrische apparaten. Inventum is innovatief blijven werken aan elektrische apparaten. Het is daarom ook niet gek dat het bedrijf bekend staat om de liefde voor ‘producten met een stekker’! Lees hier meer over Inventum.

Welke boiler heb ik nodig?

Je gaat een boiler uitzoeken, top! Maar welke heb je dan nodig? Om je daar bij te helpen hebben wij het onderstaande overzicht gecreëerd. Bekijk deze en ga na welke boiler jij nodig hebt. Houd er wel rekening mee dat dit gemiddelden zijn, de exacte getallen hangen namelijk af van verschillende variabelen.

 • 30 liter: geschikt voor een gemiddeld eenpersoonshuishouden;

 • 50 liter: geschikt voor een gemiddeld eenpersoonshuishouden dat iets meer warm water gebruikt;

 • 60 liter: geschikt voor een gemiddeld tweepersoonshuishouden;

 • 80 liter: geschikt voor een gemiddeld huishouden van 3 personen;

 • 100 liter: geschikt voor een gemiddeld huishouden van 3 à 4 personen;

 • 120 liter: geschikt voor een gemiddeld huishouden van 4 à 5 personen;

 • 150 liter: geschikt voor grote gezinnen die veel warm water gebruiken.

Boiler laten installeren door Boilergigant

Wil je wel warm water maar wil je geen boiler installeren? Maak dan gebruik van onze installatieservice. Er komt dan namelijk een professionele monteur bij jou langs die het installatieproces uit handen neemt. Wanneer hij alles in orde heeft gemaakt, kun jij moeiteloos en zorgeloos genieten van warm water in huis! Meer informatie vind je bij montage en installatie.

Kalkloos met Kalkloos

Neem voorgoed afscheid van kalk dankzij Kalkloos. Kalkloos bestrijdt namelijk de kalk- en roestvorming in de badkamer en keuken. De perfecte oplossing dus als jij daar vanaf wil! Voor andere handige items kun je uiteraard ook bij ons terecht. Bekijk dus vooral alle accessoires.

Contact opnemen met Boilergigant

Heb je nog vragen? Stel ze gerust! Een van onze experts helpt jou namelijk met veel plezier via de chat, mail of telefoon.