Filteren

 

Keukenboilers 15 liter Inventum boiler 15 liter

Inventum boiler 15 liter

Inventum 15 liter keukenboiler

De Inventum 15 liter keukenboiler is geschikt voor wanneer je veel water in de keuken gebruikt. Bijvoorbeeld voor de afwas, pannen vullen tijdens het koken of handen wassen. Doordat de 15 liter boiler van Inventum compact is kan hij gemakkelijk in het keukenkastje worden geplaatst. Wil je meer te weten komen over de Inventum 15 liter keukenboiler? Lees hier verder.

Over Inventum

Het bedrijf Inventum is ontstaan in 1908. Ze produceren ventilatiewarmtepompen, boilers en kokend water apparatuur. Er wordt constant geïnnoveerd in de hightech fabriek van Inventum. Wat vroeger begon als een klein bedrijf dat strijkijzers en beddenkruiken verkocht is nu uitgegroeid tot een grote speler in de boilermarkt. Lees meer over Inventum.

De voordelen van een Inventum 15 liter boiler:

  • Compacte boiler;

  • Besparing op warmteverlies;

  • Staat los van het centrale verwarmingssysteem.

  • Je beschikt direct over warm water.

Inventum 15 liter keukenboiler

Je beschikt snel over warm water wanneer je deze boiler in de keuken hebt staan. Dit komt omdat de afstand tussen de kraan en boiler klein is. Daarnaast warmt de boiler snel op wat het stilstandsverlies minimaliseert. De boiler kan gemakkelijk in het keukenkastje geplaatst worden doordat hij een compacte vorm heeft. 

Andere keukenboilers van Inventum

Het kan zijn dat een 15 liter te veel of net te weinig is voor jou. Daarom hebben wij ook boilers met een andere inhoud op onze website staan. De mogelijkheden zijn:

  • 5 liter: Geschikt voor weinig warm water in de keuken (handen wassen).

  • 10 liter: Gemiddeld gebruik van warm water in de keuken (vaat afspoelen, handen wassen).

  • 20 liter: Is geschikt voor een keuken waar veel warm water wordt gebruikt (restaurant, handen wassen, pannen vullen, vaat afspoelen).

Inventum grote boilers

Inventum verkoopt niet alleen maar keukenboilers, maar ook grote boilers. Met een grote boiler bespaar je nog meer in huis dan met alleen een keukenboiler. Je bespaart met een grote boiler tot wel 25% energie. Een Inventum grote boiler is geschikt voor het leveren van water voor de douche of een bad.

Montageservice voor een keukenboiler

Onze vakmannen komen graag bij jou thuis de boiler plaatsen. Doormiddel van de boiler op juiste wijze te plaatsen bezorgen onze monteurs een glimlach op jouw gezicht, dit doen ze maar al te graag. Wil je hier gebruik van maken? Dan hoef je alleen de montageoptie aan te vinken tijdens het plaatsen van een bestelling. Wil je meer informatie over de montageservice? Bekijk dan de montageservice pagina.

Contact met Boilergigant

Weet je niet goed of dit de juiste boiler voor jou is? Neem dan contact op met onze klantenservice. Onze boiler experts zullen jou passend advies geven en al jouw vragen beantwoorden. Je kunt onze klantenservice bereiken via een chat, telefonisch of de mail.