Keukenboilers 10 liter Plieger 10 liter

Plieger 10 liter

Plieger keukenboiler 10 liter

Warm water gebruiken in de keuken? Met een Plieger keukenboiler 10 liter doe je dit vol comfort. En dat is natuurlijk het belangrijkste! Lees meer.

Plieger 10 liter keukenboiler

Met een Plieger keukenboiler 10 liter ben je perfect uit als je een gemiddelde hoeveelheid aan warm water gebruikt in de keuken. Met zo’n boiler was je gerust wat vaat af en meer. Het fijne aan deze boilers is dat ze niet zo groot zijn. Je werkt ze dus gemakkelijk weg, in een keukenkastje bijvoorbeeld.

Voordelen van deze Plieger keukenboiler:

  • Voorziet je van een comfortabele hoeveelheid warm water

  • Waterbesparend omdat de afstand tussen de boiler en kraan aanzienlijk kort is

  • Klein en gemakkelijk weg te werken

  • Hoge kwaliteit en een lange levensduur

Plieger: dé sanitair aanbieder

Plieger is in Nederland de grootste spelers op het gebied van sanitaire oplossingen. Wat fijn is aan Plieger, is het brede assortiment. Het assortiment is namelijk niet onnodig groot, maar zeer zorgvuldig geselecteerd. Plieger vindt een goede prijs-kwaliteitverhouding belangrijk, maar heeft voornamelijk stijl, gemak en betrouwbaarheid hoog in het vaandel staan.

De verschillende soorten keukenboilers

Onder de keukenboilers kennen we een aantal varianten. De modellen zijn dus niet allemaal hetzelfde. Het is daarom handig om de verschillen tussen de boilers te kennen. Want alleen als je goed geïnformeerd bent, maak je een weloverwogen keuze. De verschillende soorten keukenboilers zijn:

  • Close in boiler: dit type plaats je onder de gootsteen. Bijvoorbeeld in het keukenkastje.

  • Close up boiler: dit type hang je op boven je keukenkraan.

  • Plintboiler: dit type plaats je achter de plint van je keukenkastje of -meubel.

Welke keukenboiler heb ik nodig?

Keukenboilers zijn er in drie verschillende formaten: 5 liter, 10 liter en 15 liter. Welke capaciteit je kiest, hangt volledig af van de hoeveelheid warm water die je op dagelijkse basis gebruikt in de keuken. Om je een beeld te geven van welke boiler je nodig hebt, hebben wij het onderstaande overzicht voor je gemaakt. Mocht je het toch niet zeker weten, dan raden we de Boilerwijzer aan. Met deze handige tool weet je binnen 30 seconden het antwoord.

  • 5 liter: je gebruikt weinig warm water in de keuken. Je wast er bijvoorbeeld sporadisch iets mee af.

  • 10 liter: je gebruikt niet veel maar ook niet weinig warm water in de keuken. Je vult wel eens een pan, wast soms je handen ermee en wast ook regelmatig af.

  • 15 liter: je gebruikt veel warm water in de keuken. Je wast vaak de vaat af en gebruikt bijvoorbeeld ook warm water tijdens het koken.

Hotfill of niet?

Bij de Plieger 10 liter keukenboilers kun je kiezen voor een normale boiler of een boiler met hotfill. Maar wat is het verschil nu precies? Ze zijn eigenlijk helemaal hetzelfde, alleen kan de hotfill versie worden aangesloten op de warmwaterleiding en is hij traploos regelbaar tot 80°C. Afhankelijk van jouw wensen kun je dus kiezen voor de boiler die het beste bij jou past.

Laat de installatie over aan Boilergigant

Lijkt het jou ook een goed idee als de installatie wordt uitgevoerd door een professional? Wij begrijpen het helemaal. Daarom kun je op ons rekenen voor een erkende specialist die de klus van A tot Z voor jou gaat klaren. Zo heb je zelf nergens omkijken naar en geniet je voor je het weet lekker van warm water. Meer informatie over deze service vind je bij montage en installatie.

Contact opnemen met Boilergigant

Vragen over de Plieger keukeboiler 10 liter mogen altijd gesteld worden. Chat, mail of bel dus snel met een van onze experts om al jouw antwoorden te krijgen.