Elektrische boilers 70 liter

Elektrische boiler 70 liter

Ben jij op zoek  naar elektrische boiler 70 liter? Dan ben je bij Boilergigant op het juiste adres. Iedere warmwaterboiler heeft zo zijn eigen specialiteiten. Welke boiler jij uiteindelijk ook kiest; je maakt een goed keuze door überhaupt voor een elektrische boiler te kiezen. Aangezien een elektrische boiler erg duurzaam is, draag jij met de aanschaf van een warmwaterboiler je steentje bij aan een verbetering voor het milieu. Daarnaast is het ook nog eens een mooie toevoeging aan jouw huis. De elektrische boiler 70 liter voorziet jou namelijk van een ruime hoeveelheid water waardoor jij snel kan genieten van warm water uit jouw douche.

Een aantal voordelen van de elektrische boiler 70 liter op een rijtje:

  • Direct royaal warm water uit jouw kraan
  • Veilig en compact
  • Verschillende soorten en maten, zo zit er altijd iets voor je tussen
  • Weinig warmteverlies

We willen jou graag zo goed mogelijk helpen in de zoektocht naar jouw nieuwe boiler. Om hierin een mooie bijdrage te leveren, hebben wij de Boilerwijzer ontwikkeld. Deze vrijblijvende tool bespaart jou veel kostbare tijd in jouw zoektocht. Ontdek de Boilerwijzer.

Aquasafe boiler

Een echte bestseller bij Boilergigant is de Aquasafe boiler. Deze elektrische boiler 70 liter is het meest geschikte alternatief in bestaande woningen als jij op zoek bent naar een veilige en duurzame boiler. De Aquasafe houdt een constante temperatuur, waardoor temperatuurschommelingen verleden tijd zijn. De elektrische boiler warmt ‘s nachts op tijdens de goedkope nachturen. Je bespaart dus aanzienlijk op energiekosten bij het aanschaffen van deze elektrische boiler. Met behulp van de boostfunctie kan het water overdag binnen korte tijd verwarmd worden. Zo zit jij nooit zonder warm water. De Aquasafe boiler is niet alleen duurzaam maar ook snel en constant in temperatuur.

Inventum boiler bij Boilergigant

Bij Boilergigant bieden wij boilers aan van verschillende merken, zo ook van het merk Inventum. Eén van de doelen van Inventum is om de energiekosten in woningen tot nul te reduceren. Om dit doel te bereiken zetten zij elke dag extra stappen met het ontwikkelen van duurzame en innovatieve boilers voor jou. Dit komt door de ambitie die zij nastreven om duurzame en energiebesparende oplossingen aan te bieden. Wil jij meer weten over de diensten van Inventum? Ontdek meer over Inventum.

Veilig en elektrisch water opwarmen

De elektrische boilers 70 liter erg duurzaam omdat het materiaal erg goed isoleert. Hierdoor blijft het water in jouw boiler lang warm. Daarom hoeft het dus niet elke keer opnieuw opgewarmd te worden. Hierdoor bespaar jij een hoop energie en dat is uiteindelijk weer goed voor het milieu. Daarnaast is het ook een aangename bijkomstigheid voor jouw portemonnee. We hebben van onze klanten dan ook al vaak te horen gekregen dat hun nieuwe boiler al snel de beste vriend van hun portemonnee werd.

Naast dit goede materiaal bespaar je met een warmwaterboiler ook een hoop water. In de huidige situatie moet jij wellicht de kraan een lange tijd laten stromen om warm water te krijgen. Met een duurzame boiler is dat verleden tijd. Je hebt namelijk bijna direct beschikking over warm water. We kunnen jou één ding verklappen, ook hier wordt jouw portemonnee erg blij van.

Montage en installatie grote boiler

Ook om de installatie van jouw nieuwe boiler hoef je je bij Boilergigant geen zorgen te maken. Uiteraard kan je het zelf doen, maar mocht je hier geen tijd voor hebben, dan bieden wij een montage en installatie service aan. Nadat jij bij jouw bestelling hebt aangevinkt dat je onze installatie service wilt gebruiken, belt de monteur  jou binnen 48 uur op. We maken dan samen een afspraak en onze monteur komt op de afgesproken dag bij jou langs. Tip: hij lust graag koffie! Benieuwd naar de mogelijkheden van onze installatie service? Bekijk ze op onze montage en installatie pagina.

Contact | Elektrische boilers 70 liter

Het assortiment van elektrische boilers kent verschillende type uitvoeringen en merken. Maar welke boiler is geschikt voor jouw huishouden? De elektrische boiler 70 liter of toch een ander model? Dit hangt af van het waterverbruik en stroomvoorziening van het huishouden. Onze boiler expert Marcel staat voor jou klaar en helpt jou graag met al jouw vragen. Heb jij dus advies nodig van een professional? Ontdek onze klantenservice pagina om met Marcel te bellen, chatten of mailen.

Filteren