2e kans boilers

2e kans boilers

Tweede kans boiler 

Kijk jij eerder naar het innerlijk van een boiler? Wij ook, en Itho Daalderop heeft daar de milieuzuinige oplossing voor. Boilers met een kleine veeg of kras op de mantel die niet geschikt zijn voor een gloednieuwe boiler gaan vaak op de band door naar de afgekeurde producten. Bij Itho Daalderop worden alle bruikbare mantels gebruikt en opnieuw, tegen een scherpere prijs aangeboden. Met exact dezelfde onderdelen en technische specificaties is de tweede kans boiler een goede oplossing tegen een lagere prijs. Ten slotte staan de boilers vaak in een keuken kastje, waar een klein krasje van ca. 8 x 2 cm niet opvalt. Lees meer.

Elektrische boiler kopen

Voordat je een tweedehands kans boiler wil overwegen moet je natuurlijk ook de stap naar de elektrische boiler zetten. Het is een grote stap om van een gasboiler over te stappen op een elektrische boiler. Toch vinden wij dit echt de moeite waard! Er zijn namelijk heel veel voordelen verbonden aan de elektrische boiler. Deze is namelijk kleiner dan een gasboiler, je kan de boiler daardoor makkelijk op jouw kleine zolder kwijt. Daarnaast hoef je ook geen rookgasafvoer aan te leggen aangezien de boiler overal aangesloten kan worden waar elektra is. De elektrische boiler is dus niet alleen goedkoper dan een gasboiler, maar ook nog eens gebruiksvriendelijker.

Een aantal voordelen van een elektrische boiler zijn:

  • Direct royaal warm water uit jouw kraan
  • Veilig en compact
  • Weinig onderhoud
  • Verschillende soorten en maten, zo zit er altijd iets voor je tussen
  • Weinig warmteverlies

Wil jij ontdekken welke boiler het beste past bij jouw situatie? Vul dan onze Boilerwijzer in en kom erachter wat de ideale boiler is voor jou.

Snel water opwarmen in jouw keuken

Ben je op zoek  naar een boiler die geschikt is voor in jouw keuken? Dan hebben wij goed nieuws voor jou, de keukenboiler geven wij ook een 2e kans. Je maakt zo'n 30 tot 40 keer per dag gebruik van de warme kraan in jouw keuken. Door de boiler in een keukenkastje te plaatsen, houdt  je water en energieverlies tegen en kan jij direct genieten van warm water uit jouw keuken kraan. Op zoek naar een boiler waarmee er het warme water direct uit jouw keuken kraan stroomt? Neem dan een kijkje bij de keukenboilers van Boilergigant.

Geld besparen met de tweedehands boiler

Wanneer je zeker weet  dat je zeker weet dat je een boiler wilt kopen, kan je kijken of je een boiler een 2e kans wil geven. Onze tweedehands boilers zijn gecontroleerd en getest zodat jij altijd een goed werkende boiler in huis hebt. Doordat de boiler al een eerder huisje heeft gehad, is  het prijskaartje ook goedkoper. Voor een voordelige prijs krijg jij een mooie boiler aan huis geleverd. Door de boiler een nieuw leven te geven draag je ook nog eens een steentje bij aan het milieu. Wil jij onze boilers een 2e kans geven? Bekijk dan de bovenstaande boilers om te zien welke het beste bij jou past.

Merken bij Boilergigant

Bij Boilergigant helpen wij jou graag met jouw zoektocht naar de juiste boiler. Het vinden van de juiste boiler kan lastig zijn. Wij helpen jou graag met het creëren van een gezond binnenklimaat voor jouw huis. Daarom bieden wij een breed assortiment aan waaruit jij kan kiezen. Onze 2e kans boilers zijn van het merk Itho Daalderop. Zij zijn marktleider in boilers en bieden jou producten van hoogwaardige kwaliteit. Een tweede keer kunnen deze krachtpatsers daarom wel worden gebruikt . Wil jij meer weten over Itho Daalderop? Ontdek dan meer.

Montage en installatie service van Boilergigant

Heb jij interesse in een elektrische boiler of een keukenboiler, maar  géén idee hoe je deze moet aansluiten? Onze monteurs helpen jou graag met het installeren van de boiler. Met ruim 25 jaar ervaring in het plaatsen van boilers staat jouw boiler zó op zijn plek! Laat je het aansluiten van jouw boiler dus liever aan een professional over? Vergeet jouw inlaatcombincatie dan niet en mee te bestellen! Dan kan onze monteur jouw boiler plaatsen. Ontdek onze installatie en montage pagina om onze service te bekijken.

Contact | Tweedehands boiler 

Heb jij interesse in een tweedehands boiler en wil jij meer weten over het product? Onze boiler expert Marcel staat voor jou klaar om al jouw vragen over boilers te beantwoorden. Ontdek de klantenservice pagina en chat, bel of mail met Marcel.

 

Filteren

Merk
Materiaal boilervat
Tappatroon
Energie label
Afmetingen hxbxd
Gewicht gevuld
Montage
Vermogen
Spanning
Stilstandsverlies
Opwarmtijd van 10 c 65 c
Inhoud