Filteren

 

Keukenboilers 15 liter Stiebel Eltron boiler 15 liter

Stiebel Eltron boiler 15 liter

Stiebel Eltron 15 liter keukenboiler

Een Stiebel Eltron 15 liter keukenboiler is geschikt voor wanneer je veel warm water in de keuken gebruikt. Bijvoorbeeld tijdens het koken of om de afwas mee te doen. Deze keukenboiler van Stiebel Eltron past gemakkelijk in een keukenkastje. Dit komt omdat hij een compacte vorm heeft. Lees verder.

Over Stiebel Eltron

Het doel van Stiebel Eltron luidt als volgt: duurzaam comfort. Ze zijn gespecialiseerd in het produceren van verwarmingstoestellen, ventilatiesystemen, warmtepompen en warmwatertoestellen. Wat begon als een klein familiebedrijf in 1924 is nu uitgegroeid tot een bedrijf met 5.500 werknemers wereldwijd. Lees meer over Stiebel Eltron.

Stiebel Eltron 15 liter keukenboiler

Een Stiebel Eltron 15 liter keukenboiler is geschikt voor wanneer je veel warm water gebruikt in de keuken. Een voorbeeld hiervan is het vullen van een pan tijdens het koken of de afwas doen. Daarnaast is deze boiler compact. Hij kan daarom makkelijk in het keukenkastje geplaatst worden. De afstand van de boiler naar de kraan is klein, hierdoor wordt het stilstandsverlies geminimaliseerd.

Een aantal feiten over de Stiebel Eltron 15 liter keukenboiler

  • Compact formaat;

  • Energie- en waterbesparend;

  • Hoog in vermogen;

  • Beschik over direct warm water.

Verschillende Stiebel Eltron keukenboilers

Het kan zijn dat een 15 liter boiler te groot is voor bij jou thuis. Bekijk dan vooral onze andere boilers. De verschillende opties zijn:

  • 5 liter: Geschikt voor gebruik van weinig warm water in de keuken (handen wassen).

  • 10 liter: Geschikt voor gebruik van gemiddeld warm water in de keuken (pannen vullen, handen wassen, et cetera).

Stiebel Eltron grote boilers

Naast keukenboilers heeft Stiebel Eltron ook grote boilers in haar assortiment. De Stiebel Eltron grote boilers zorgen voor warm water aan alle apparaten in huis. Denk hierbij aan het warme water voor onder de douche of voor uit de wasbak. Het resultaat van een grote boiler is dat je nog meer bespaart dan met een keukenboiler.

Montageservice voor een keukenboiler

Laat jij jouw nieuwe boiler liever door een ervaren monteur installeren. Dat kan! Wij hebben namelijk een montageservice opgericht voor de klanten die de montage niet zien zitten. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is de montageoptie aanvinken tijdens het plaatsen van een bestelling. Binnen 48 uur zal de monteur telefonisch een afspraak maken. Op de afgesproken dag zal de monteur de boiler op juiste wijze plaatsen, hij bezorgt jou graag een glimlach op je gezicht. Ontdek de montageservice van Boilergigant.

Contact met Boilergigant

Wij horen graag feedback van onze klanten. Onze klantenservice kun je op verschillende manieren bereiken. Namelijk via een chat, telefonisch of de mail. Voor een vraag kan je ook altijd contact opnemen met ons.