Filteren

 

Keukenboilers 5 liter Inventum boiler 5 liter

Inventum boiler 5 liter

Inventum keukenboiler 5 liter

Een Inventum 5 liter boiler behoort tot de categorie keukenboilers. Deze boiler is geschikt voor wanneer je weinig warm water gebruikt in de keuken. De Inventum 5 liter boiler is een plintboiler. Deze boiler plaats je achter de plint. Je neemt hierdoor geen ruimte in het keukenkastje in beslag. Lees verder.

Over het merk Inventum

Inventum biedt jou de mogelijkheid om een extra stap te zetten qua verduurzaming. Dit doen ze door klanten te helpen met warmwater- en ventilatiesystemen. Inventum werkt al meer dan 100 jaar gedreven aan de ontwikkeling van warmwaterinstallaties. Lees meer over Inventum.

Inventum keukenboiler 5 liter

Met deze boiler in de keuken beschik je snel over warm water. Dit komt omdat er een korte afstand zit tussen de boiler en kraan. Hierdoor bespaar je op warmteverlies. De naam van de plintboiler zegt het al, deze boiler plaats je achter de plint. De temperatuur van de boiler is instelbaar tot 80°C.

De voordelen van een Inventum keukenboiler 5 liter:

  • Besparing op warmteverlies;

  • Je beschikt direct over warm water met deze boiler in de keuken.

  • Staat los van het centrale verwarmingssysteem in huis.

  • Neemt weinig ruimte in beslag in de keuken.

Andere keukenboilers van Inventum

We snappen dat niet iedereen voldoet aan zijn waterbehoefte met een 5 liter boiler. Gelukkig heeft Inventum grotere keukenboilers in haar assortiment.

  • 10 liter: Gemiddeld gebruik van warm water in de keuken (handen wassen, vaat afspoelen).

  • 15 liter: Is geschikt voor veel gebruik van warm water in de keuken (afwassen, vaat afspoelen, handen wassen, et cetera.

  • 20 liter: Is geschikt voor een keuken waar heel veel warm water gebruikt wordt (restaurant, vaat afspoelen, handen wassen, et cetera).

Inventum grote boilers

Naast keukenboilers beschikken wij ook over grote boilers van Inventum in ons assortiment. We begrijpen dat een keukenboiler niet voor iedereen genoeg is, met een Inventum grote boiler bespaar je namelijk nog meer in huis dan alleen met een keukenboiler. Met een elektrische grote boiler kan je tot wel 25% energie besparen. De grote boilers zijn geschikt voor bijvoorbeeld warm douche en voor een warm bad.

Montageservice voor een keukenboiler

Uit feedback van onze klanten hebben wij te horen gekregen dat het installeren van een keukenboiler niet altijd even makkelijk gaat. Dit heeft ons aan het denken gezet en hieruit is de montageservice ontstaan. Wij werken samen met ervaren monteurs die staan te popelen om bij jou thuis de boiler te plaatsen. Klinkt dit aantrekkelijk voor jou? Vink dan tijdens het bestellen de montageoptie aan. Bekijk de montageservicepagina.

Contact met Boilergigant

Weet je niet goed welke boiler bij jou waterverbruik past? Dan kun je gebruik maken van onze klantenservice. Onze boiler experts geven graag antwoord op jouw vragen. Je kunt ons bereiken via een chat, telefonisch of de mail.