Filteren

Merk
Materiaal boilervat
Afmetingen (h x b x d)
Montage
Vermogen
 

Keukenboilers 5 liter

5 liter

Keukenboilers 5 liter

Ben jij op zoek naar een keukenboiler 5 liter? Dan ben je op de juiste plek beland. Keukenkastjes staan zó vol met spullen, daarom is deze kleine boiler ideaal. Deze past namelijk perfect achter jouw plint en neemt weinig ruimte in beslag. Bij Boilergigant hebben wij namelijk verschillende kleine boilers die perfect in jouw keukenkastje passen.

Je maakt zo'n 30 tot 40 keer per dag gebruikt van de warme kraan in jouw keuken. Door de boiler in een keukenkastje te plaatsen, houdt je water en energieverlies tegen en kan jij direct genieten van warm water uit jouw keukenkraan. Heb jij weinig ruimte in jouw keuken? Dan zijn deze compacte krachtpatsers ideaal voor jou! Lees meer.

Besparen met een keukenboiler

Staat jouw cv-ketel op zolder? Denk dan eens na over de hoeveelheid koud water er verspild wordt door de lange weg die het water af moet leggen.

Door een boiler te plaatsen in jouw keuken kan je aanzienlijk in water- en energiekosten besparen. Doordat de keukenboiler 5 liter zich direct bij jouw kraan bevindt, heb jij geen wachttijd meer en dus direct warm water. Met deze oplossing heb jij daarom geen verlies meer in water, energie en tijd. 

Merken van Boilergigant

Bij Boilergigant werken wij enkel samen met topmerken die de meest geschikte boilers voor iedere woonsituatie aanbieden. Deze topmerken werken dan ook hard om duurzame en innovatieve producten voor jou te creëren. Dit vinden wij bij Boilergigant erg belangrijk omdat dit ook aansluit bij onze eigen kernwaarden. 

Zodat jij een ruime keuze hebt in boilers, werkt Boilergigant samen met topmerken zoals: 

Deze merken bieden compacte boilers aan in 5 liter zodat jij direct kan genieten van warm water uit jouw keukenkraan. 

Plintboiler 5 liter

In een keukenkastje is het hebben van genoeg ruimte een hele uitdaging. met een plintboiler heb je dit probleem niet meer. Deze is namelijk compact vormgegeven zodat deze makkelijk in jouw keukenkastje past. Daarnaast kan je direct genieten van warm water uit jouw keukenkraan.

Heb jij dus te weinig ruimte in jouw keuken voor een boiler? Dan is een plintboiler de ideale keuze voor jou. 

Close in boiler 5 liter

Ben jij op zoek naar een boiler voor onder jouw kraan die je aan kan sluiten op meerdere aftappunten? De close in boiler 5 liter is een echte krachtpatser die aan jouw wensen voldoet. Deze boiler is niet alleen functioneel, je kunt ook water verspilling beperken. Doordat het water slechts een korte afstand aflegt naar jouw kraan, zal er geen koud water verloren gaan en kan jij optimaal genieten van direct warm water. 

Contact | Keukenboilers 5 liter

Een grote aankoop zo'n boiler. Daarom helpen wij jou graag met het maken van de juiste keuze voor jouw woonsituatie. Voor vragen over de keukenboilers kun je terecht bij onze boiler expert Marcel. Ontdek onze klantenservice pagina om met hem te bellen, chatten of mailen