Filteren

 

Grote boilers 50 liter Masterwatt boiler 50 liter

Masterwatt boiler 50 liter

Masterwatt 50 liter boiler

Een Masterwatt 50 liter boiler is geschikt voor een kleine woning of een eenpersoonswoning. Met een boiler van Masterwatt bespaar je energie- en waterkosten. Doordat de boiler opwarmt wanneer jij hem niet gebruikt zit je niet snel zonder warm water. Wil je meer weten over de Masterwatt boilers? Lees dan verder.

Een aantal feiten over de Masterwatt boiler 50 liter:

  • Onderhoudsarm;

  • Wandhangend;

  • Laag stilstandsverlies;

  • Levert direct warm water.

Over Masterwatt

Het is de missie van Masterwatt om woningen en bedrijfsgebouwen te voorzien van warm water producten. Hier zijn ze dagelijks mee bezig om dit te produceren, ontwikkelen en te optimaliseren. Daarom staat Innovatie en duurzaamheid dan ook hoog in het vaandel van Masterwatt. Lees meer over Masterwatt.

Kleine boiler van Masterwatt

Naast grote boilers van Masterwatt hebben wij ook keukenboilers in ons assortiment. Dit is een boiler voor in de keuken die jou snel van warm water voorziet bijvoorbeeld voor het afwassen. Van het merk Masterwatt hebben wij een 10 liter keukenboiler in ons assortiment. Daarnaast hebben wij ruime keuze op het gebied van merken en inhoud. Neem een kijkje bij de keukenboilers.

Verschillende soorten grote boilers

Welke boiler het beste bij jou past ligt aan jouw waterverbruik. Om dit voor jou zo overzichtelijk mogelijk weer te geven is de Boilerwijzer ontwikkeld. Je hoeft alleen wat vragen in te vullen en krijgt gelijk de boiler te zien die het beste bij jou past. Begin snel met het invullen van de Boilerwijzer.

Accessoires voor een grote boiler

Het zou zonde zijn als jouw nieuwe boiler snel kapot gaat. Dit is makkelijk te voorkomen met een inlaatcombinatie. Wanneer het water in een boiler opwarmt kan er interne overdruk ontstaan. Deze overdruk kan schadelijk zijn voor de boiler. Een inlaatcombinatie zorgt ervoor dat de overdruk de boiler verlaat zonder schade aan te richten. Ontdek de boiler accessoires.

Montageservice voor een boiler

Het kan een aardige klus zijn om de nieuwe boiler te plaatsen. Gelukkig voor jou hebben wij een montageservice opgericht. Deze service bestaat uit een team ervaren monteurs die graag jouw nieuwe boiler willen monteren. Het mooie is dat je hier makkelijk gebruik van maakt. Je hoeft alleen de montageoptie aan te vinken tijdens het plaatsen van je bestelling. Wil je meer weten over de montageservice? Bekijk dan de montageservice pagina.

Contact met Boilergigant

Heb je feedback voor ons? Wij horen dit graag. Onze klantenservice is makkelijk te bereiken via verschillende manieren. Je kunt met ons chatten, bellen of mailen.