Filteren

Merk
Materiaal boilervat
Afmetingen (hxbxd)
Toon meer
Montage
Spanning
Tappatroon
 

Grote boilers 80 liter

Elektrische boilers 80 liter

Is jouw huidige elektrische boiler 80 liter aan vervanging toe? Of heb je nog nooit een elektrische boiler gehad en wil je iets nieuws proberen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bij Boilergigant verkopen wij verschillende soorten boilers in 80 liter zodat er altijd iets voor jou bij zit! Heb jij een huishouden van 3 à 4 personen, dan is 80 liter de juiste hoeveelheid voor jou. Met deze boilermaat kan je comfortabel en snel genieten van warm water uit jouw kraan en douchekop. 

Elektrische boiler kopen

Wij begrijpen dat het een grote stap is om van een gasboiler naar een elektrische boiler over te stappen, maar het is toch écht de moeite waard. Een elektrische boiler is kleiner dan een gasboiler, dit betekent dat je deze overal kan plaatsen. Daarnaast hoef je ook geen rookgasafvoer aan te leggen aangezien de boiler overal aangesloten kan worden waar elektra is. De elektrische boiler is dus niet alleen goedkoper dan een gasboiler, maar ook nog eens gebruiksvriendelijker.

Een aantal voordelen van het plaatsen van een elektrische boiler zijn:

  • Direct royaal warm water uit jouw kraan
  • Veilig en compact
  • Weinig onderhoud
  • Verschillende soorten en maten, zo zit er altijd iets voor je tussen
  • Weinig warmteverlies

Wil jij ontdekken welke boiler het beste past bij jouw situatie? Vul dan onze Boilerwijzer in en kom erachter wat de ideale boiler is voor jou.

Besparen met een elektrische warmwaterboiler

Deze krachtpatsers in 80 liter hebben een verwarmingselement dat in werking wordt gezet door de thermostaat. Dit betekent dat je met een warmwaterboiler iets meer energie verbruikt dan met een gasboiler. Toch wordt de elektrische boiler voordeliger gezien dan de gasboiler. Dit komt doordat je met een elektrische boiler weinig stilstandsverliezen hebt en veel kan besparen op water en energiekosten. Daarnaast zijn er ook verschillende accessoires en soorten boilers die jou helpen met het besparen van water en energie.

Ben jij op zoek naar manieren waarop jij jouw huis nóg duurzamer kan maken? Dan heeft Boilergigant een accessoire voor jou waarmee jij een steentje bij kan dragen aan een duurzamer milieu. De Comfortsaverset is een aanvulling voor in jouw douche waarmee jij aanzienlijk in energie- en waterkosten kan besparen. Je bespaart namelijk tot wel 50% extra water en 30% extra energie tijdens het douchen. Wil jij nog meer te weten komen over deze accessoire voor in jouw douche? Bekijk dan de Comfortsaverset.

Nachtstroomboiler

Steeds meer mensen warmen hun water op tijdens het goedkope nachtstroom tarief. Om dit te kunnen doen heb je een nachtstroomboiler nodig. Deze boiler is afgesteld op jouw dagelijks warmwatergebruik. Deze hoeveelheid wordt dan ‘s nachts opgewarmd tijdens de goedkope daluren, zodat jij overdag kan genieten van warm water. Heb jij interesse in deze nachtstroomboilers? Ontdek de nachtstroomboiler in 80 liter op Boilergigant.

Merken van Boilergigant

Bij Boilergigant helpen wij jou graag met jouw zoektocht naar de juiste boiler. Het vinden van de juiste boiler kan lastig zijn. Wij helpen jou graag met het creëren van een gezond binnenklimaat voor jouw huis. Daarom hebben wij een breed assortiment waaruit jij kan kiezen. Zo zit er altijd een merk tussen dat bij jou past.

Wil jij meer weten over de merken waar Boilergigant mee samenwerkt? Ontdek dan meer:

Het kiezen van de juiste boiler is een hele opgave. Daarom biedt Boilergigant een ruim assortiment aan zodat er altijd een boiler voor jou tussen zit. 

Elektrische boilers 80 liter aansluiten

Heb jij interesse in een elektrische boiler 80 liter maar géén idee hoe je deze moet aansluiten? Onze monteurs helpen jou graag met het installeren van de boiler. Met ruim 20 jaar ervaring in het plaatsen van boilers staat jouw boiler zó op zijn plek! Laat je het aansluiten van jouw boiler dus liever aan een professional over? Ontdek onze installatie en montage pagina om onze service te bekijken.

Zie jij door de boilers het bos niet meer en heb jij advies nodig van een professional? Ontdek onze klantenservice pagina om met Marcel te bellen, chatten of mailen.