Verzenden en retourneren

 

Informatie rondom verzenden en retourneren

Heb jij een bestelling geplaatst bij Boilergigant? Bekijk dan alle informatie rondom verzenden en retourneren.

Levering

Wanneer je jouw bestelling op werkdagen voor 13:00 plaatst, wordt deze morgen al aan huis geleverd. Niemand heeft namelijk zin in een koude douche. Zo kan je de volgende dag al genieten van een comfortabele, waterbesparende en warme douchebeurt. Hoewel de meeste producten de volgende dag worden geleverd, zijn er enkele met een langere levertijd dan je van ons bent gewend. Maar dit wordt te allen tijden duidelijk aangegeven bij het betreffende product. Mocht je vragen hebben over de levertijd kan je altijd contact opnemen met het team van Boilergigant.

Gratis verzending

Bij Boilergigant staat de comfort op de eerste plaats. Daarom bezorgen wij jouw bestelling gratis door heel Nederland en België. Wij verzenden via PostNL, DPD en Packs. Wanneer je bestelling onderweg is, ontvang je een track & trace-code om jouw bestelling te volgen. Als je niet thuis bent tijdens de bezorging, is dit geen enkel probleem. Je pakket wordt dan bij de buren of bij een PostNL-punt afgeleverd. 

Retourneren

Je kunt je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden annuleren. Na de annulering heb je nog 14 dagen om het product retour te sturen. Bij iDeal betalingen krijg je dan het volledige orderbedrag teruggestort op je rekening. Bij betalingen via Visa en MasterCard storten wij u het bedrag minus de transactiekosten terug. Alleen de kosten voor het retourneren van het product naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren, in de originele staat en verpakking aan Boilergigant geretourneerd moeten worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contract met ons opnemen via info@boilergigant.com. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag beginnen 14 dagen na aanmelding van het retour terugstorten.

Uitzonderingen verzenden en retourneren

Er zijn een aantal uitzonderingen waarin er niet geretourneerd kan worden:

  • Bij verzegelde producten. Wanneer de verzegeling verbroken is zijn deze producten niet retourneerbaar.
  • Producten die tijdens het uitpakken beschadigd of defect zijn geraakt.
  • Designkranen die speciaal zijn besteld.
  • Als de originele verpakking ontbreekt of als er op de originele verpakking is geschreven.

Heb jij vragen over jouw bestelling of over het retourneren? Ons team van experts helpt je graag verder! Op onze klantenservice pagina vind je ons contactformulier en andere manieren om contact met ons op te nemen. 

Over ons Boilergigant

Over ons

Verzenden & retourneren Boilergigant

Verzenden & retourneren

garantievoorwaarden boilergigant

Garantievoorwaarden

Privacy Policy Boilergigant

Privacy Policy

Algemene voorwaarden Boilergigant

Algemene voorwaarden

Disclaimer Boilergigant

Disclaimer