Boilergigant staat voor jou klaar

Advies

Je kunt op ons rekenen voor advies over het vinden van het juiste product. Heb je dus nog twijfels of zie je door de bomen het bos niet meer? Schakel dan een van de Boilergigant experts in. Met ruim 25 jaar aan ervaring op zak weten zij precies hoe het zit, en kunnen zij jou met veel plezier verder helpen. Om advies te vragen over jouw situatie kun je het contactformulier onderaan deze pagina invullen. Als het gaat om advies, is het belangrijk dat je de naam van het product of de producten in het onderwerp vermeld. Wanneer we jouw ingevulde contactformulier hebben ontvangen, voorzien we je zo snel mogelijk van een antwoord.

Om contact op te nemen kun je natuurlijk ook een chat openen rechts onderin op de website, een mail sturen naar info@boilergigant.com of bellen naar 088-166 17 05. De klantenservice is bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 8:00 uur t/m 21:00 uur. Binnen deze tijden staan onze experts graag voor je klaar. Schroom dus niet om te chatten, mailen of bellen. Dat vinden we alleen maar leuk!

Klachten

We hopen natuurlijk dat jouw ervaringen met ons te allen tijde prettig zijn. Maar het kan voorkomen dat je ergens een klacht over hebt. Mocht dat het geval zijn, dan zouden we het fijn vinden als je de klacht eerst bij ons kenbaar maakt door deze te mailen naar info@boilergigant.com. Zo kunnen we meteen kijken hoe we jou het beste kunnen helpen, en doen we ons uiterste best om tot een oplossing te komen. Door de klacht aan ons kenbaar te maken, kunnen wij ook kijken of er dingen zijn die we anders moeten aanpakken. Hiermee help je ons dus enorm.

We gaan er niet vanuit, maar het is ook mogelijk dat we samen niet tot een oplossing komen. In dat geval is het mogelijk om je klacht aan te melden voor bemiddeling via het ODR-platform van de Europese Commissie. Sinds februari 2016 is het namelijk mogelijk voor consumenten binnen de EU om zich hier aan te melden. Wanneer jouw klacht nog niet elders in behandeling is, staat het je vrij om je klacht in te dienen via dit platform. Nogmaals hopen we natuurlijk niet tot dit punt te komen, want wij vinden het belangrijk dat je wordt gehoord en begrepen. Daarom zullen we altijd meedenken voor een passende oplossing.

Herroepingsrecht

In Nederland en België kun je gebruik maken van je herroepingsrecht. Dit houdt in dat je binnen 14 dagen een overeenkomst kunt annuleren. Dus ook wanneer je een product van ons geleverd krijgt, mag je jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden annuleren. Na de annulering heb je opnieuw 14 dagen de tijd om je bestelling te retourneren. Nadat wij jouw bestelling retour hebben ontvangen, krijg je het volledige orderbedrag teruggestort op je rekening. Enkel de kosten voor het retour zenden naar Boilergigant zijn voor eigen rekening.

Maak je gebruik van je herroepingsrecht, dan dient het product in kwestie volledig compleet en in de originele staat en verpakking geretourneerd te worden. Wil je gebruik maken van dit recht? Neem dan contact met ons op via info@boilergigant.com. Vervolgens zullen wij het orderbedrag binnen 14 dagen na de aanmelding van jouw retour terugstorten.

Levering en retourneren

Plaats je je bestelling vóór 13:00 uur? Dan heb je het de volgende werkdag in huis. Mocht de levertijd van een specifiek artikel langer zijn dan één werkdag, dan wordt dit aangegeven op de pagina van het product. Wij bezorgen met de diensten PostNL, DHL en Packs.

Mocht je een artikel willen retourneren, dan kan dit binnen 14 dagen na de aankoopdatum. Bij een bestelling die is betaald met iDeal wordt het gehele orderbedrag teruggestort. Bij een bestelling die is betaald met Visa of Mastercard ontvang je het orderbedrag terug exclusief de transactiekosten.

Er bestaan ook enkele uitzonderingen binnen het retourbeleid. Mocht jouw artikel voldoen aan een van deze uitzonderingen, is retourneren niet mogelijk. De uitzonderingen zijn verzegelde producten, beschadigde of defecte producten, designkranen op speciale bestelling en een ontbrekende of beschadigde originele verpakking.

Wil je meer weten over de levering en het terugsturen van jouw bestelling? Bekijk dan onze pagina verzenden en retourneren.

Contact met experts van Boilergigant

Boilergigant.com

Aventurijn 204

3316 LB Dordrecht

Tel: 088-166 17 05

info@boilergigant.com

BTW nummer: NL861708994B01

KvK nummer: 80543626

Bankrekeningnummer: NL12INGB0008404951

BIC code: INGBNL2A

Over ons Boilergigant

Over ons

Verzenden & retourneren Boilergigant

Verzenden & retourneren

garantievoorwaarden boilergigant

Garantievoorwaarden

Privacy Policy Boilergigant

Privacy Policy

Algemene voorwaarden Boilergigant

Algemene voorwaarden

Disclaimer Boilergigant

Disclaimer